Martial a marcat primul hat-trick al lui United din ultimii 7 ani, de când Ferguson a părăsit gruparea de pe Old Trafford, însă tehnicianul "diavolilor" consideră că omul meciului a fost Matic. Acesta a stopat elegant atacurile revelaţiei din Premier League şi a făcut excelent tranziţia către faza ofensivă. Sârbul a fost extrem de prezent în joc, a câştigat dueluri şi a dat drumul la pase la momentul oportun întotdeauna, astfel că United a avut o misiune extrem de uşoară.
"Nemanja joacă cel mai bun fotbal al carierei sale. S-a pregătit incredibil, a avut şi marele avantaj că a putut să se antreneze la potenţial maximu înainte de reluarea campionatului. Nu o mai făcuse de câţiva ani, din diverse motive. Acum e la nivelul lui maxim şi s-a văzut, a dictat ritmul la mijlocul terenului, experienţa lui e vitală în acest moment pentru noi", a spus Solskjaer, după victoria cu Sheffield.
Matic s-a înţeles fantastic cu Bruno Fernandes şi Paul Pogba, dând senzaţia în multe momente că evoluează de mult timp împreună, nicidecum că se află la primul meci în această formulă.
Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM 2 ORE
"E întotdeauna plăcut să am alături jucători de asemenea valoare. United e o echipă norocoasă, pentru că are fotbalişti de mare calitate pe fiecare post. Azi am jucat cu Bruno şi Paul şi ne-am înţeles de minune, dar sunt convins că e loc şi de mai bine. Cum e loc şi pentru ceilalţi, Scott (n.r. McTominay) şi Fred ne pot ajuta şi ei, au mare valoare", a spus şi Matic, după meci.
https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
IERI LA 16:33
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
25/01/2022 LA 07:29