Martial a marcat primul hat-trick al lui United din ultimii 7 ani, de când Ferguson a părăsit gruparea de pe Old Trafford, însă tehnicianul "diavolilor" consideră că omul meciului a fost Matic. Acesta a stopat elegant atacurile revelaţiei din Premier League şi a făcut excelent tranziţia către faza ofensivă. Sârbul a fost extrem de prezent în joc, a câştigat dueluri şi a dat drumul la pase la momentul oportun întotdeauna, astfel că United a avut o misiune extrem de uşoară.
"Nemanja joacă cel mai bun fotbal al carierei sale. S-a pregătit incredibil, a avut şi marele avantaj că a putut să se antreneze la potenţial maximu înainte de reluarea campionatului. Nu o mai făcuse de câţiva ani, din diverse motive. Acum e la nivelul lui maxim şi s-a văzut, a dictat ritmul la mijlocul terenului, experienţa lui e vitală în acest moment pentru noi", a spus Solskjaer, după victoria cu Sheffield.
Matic s-a înţeles fantastic cu Bruno Fernandes şi Paul Pogba, dând senzaţia în multe momente că evoluează de mult timp împreună, nicidecum că se află la primul meci în această formulă.
Liga Campionilor UEFA
Prima reacție a lui Jesse Lingard după gafa din finalul meciului cu Young Boys: "Mă doare"
IERI LA 04:27
"E întotdeauna plăcut să am alături jucători de asemenea valoare. United e o echipă norocoasă, pentru că are fotbalişti de mare calitate pe fiecare post. Azi am jucat cu Bruno şi Paul şi ne-am înţeles de minune, dar sunt convins că e loc şi de mai bine. Cum e loc şi pentru ceilalţi, Scott (n.r. McTominay) şi Fred ne pot ajuta şi ei, au mare valoare", a spus şi Matic, după meci.
https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Liga Campionilor UEFA
Conducerea lui Man United, sfătuită să-l demită pe Solskjaer! Varianta propusă pe banca "diavolilor"
IERI LA 18:25
Ligue 1
Planul lui PSG: Dacă banii nu funcţionează pentru Mbappe, vor funcţiona pentru Haaland
IERI LA 13:56