Poate că un titlu de genul ”Rashford și Martial trimit titlul pe Anfield” ar fi fost forțat, dar nici departe de realitate. Seara a fost una de coșmar pentru fanii lui City. Nu era de ajuns că echipa lor pierde în fața rivalei din oraș – trebuie să adăugăm aici și că speranțele la titlu par îngropate. City se află acum la 14 puncte de liderul Liverpool, iar echipa lui Jurgen Klopp pare să fi luat un avans de nerecuperat.
Pentru United în schimb acest succes înseamă foarte mult. Este un triumf în primul rând tactic al lui Ole Gunnar Solskjaer, al cărui abordare cu contraatacuri rapide a adus un avans de două goluri la pauză. Cu toate astea, United a avut destule ocazii ratate iar scorul putea chiar să fie mai mare.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
ACUM 15 ORE
Prima repriză a părut să fie o lecție de joc pe contraatac din partea lui United iar Marcus Rashford nu se poate opri din a înscrie cu echipele mari și nu a făcut-o nici pe Etihad.
Echipa lui Solskjaer a avut o sumedenie de ocazii în primele 15 minute datorită unui joc rapid, intens și cu pase riscante dar reușite. Jucătorii ofensivi ai lui United s-au mișcat permanent în spatele fundașilor lui City iar numai intervențiile lui Ederson au făcut ca scorul să rămână neschimbat.
Rashford a făcut un nou meci mare iar englezul a fost faultat de Bernardo Silva în careu – totul a fost analizat la VAR dar penalty-ul a fost clar și transformat de Rashford.
United a fost în continuare periculoasă și după deschiderea scorului iar Rashford a ratat apoi două ocazii mari, una dintre ele încheindu-se cu un șut superb în bară. A intervenit însă Martial care a combinat rapid cu James și a șutat la colțul scurt, învingându-l pe Ederson.
https://i.eurosport.com/2019/12/07/2732027.jpg
În a doua repriză City a controlat partida și a irosit destule ocazii, însă United a rămas periculoasă pe contraatac.
A venit în cele din urmă golul și pentru City după ce Otamendi a lovit impecabil cu capul în urma unui corner. A fost prea târziu însă și după cinci minute dureroase de prelungire pentru United, victoria a fost a lor.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
ACUM O ZI
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59