Lille „râd cu gura până la urechi” când vine vorba de Pepe, consideră Keown, care crede că Arsenal a plătit prea mult pentru atacantul cumpărat pentru 80 de milioane de euro, cel mai scump transfer din istoria tunarilor.
Keown a declarat pentru BT Sport: „Dacă ne gândim la Arsene Wenger, el nu ar fi blocat niciodată dezvoltarea unui jucător tânăr însă Arsenal ar putea face acest lucru cu Bukayo Saka. Va ajunge Pepe titular? Au plătit o sumă imensă pentru el iar Lille vor râde cu gura până la urechi”.
„Este încă devreme și este posibil ca jucătorul să devină mai bun dar nu am văzut până acum ce ne așteptam”, a adăugat Keown.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
ACUM 13 ORE
Keown a fost impresionat însă de o altă achiziție a lui Arsenal, Kieran Tierney. „Am spus de când am văzut echipa (care a jucat împotriva lui Standard Liege) că este una promițătoare. Un meci bun făcut de mai mulți jucători, în special de Tierney, Bellerin poate nu este încă pregătit.Martinelli a fost foarte bun în față, foarte promițător. Dar Tierney pare să fie cel mai aproape de a se impune ca titular”.
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
IERI LA 15:24
Premier League
Arsenal a cerut amânarea partidei cu Tottenham! Ce probleme de lot are Arteta
14/01/2022 LA 20:16