Xhaka, care este căpitanul lui Arsenal, a fost înlocuit în partida cu Aston Villa și a fost huiduit de suporteri în timp ce ieșea de pe teren. Elvețianul a reacționat și a dus mâna la ureche, prefăcându-se că nu îi aude pentru ca apoi să îi înjure și să își dea jos tricoul nervos.
Dar Keown a precizat într-un articol publicat în Daily Mail că duminică nu a fost prima ocazie în care Xhaka a fost huiduit de fanii lui Arsenal.
”Duminică nu a fost prima oară când Granit Xhaka a fost huiduit de proprii fani. S-a întâmplat și pe 22 septembrie, când Aston Villa a vizitat Emirates. Villa conducea cu 2-1 iar Xhaka a fost schimbat – publicul l-a huiduit și atunci. Arsenal a câștigat într-un final meciul, fără Xhaka pe teren”, a scris Keown.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
”Cinci zile mai târziu, Unai Emery l-a numit căpitan oricum. Emery este la fel de vinovat ca oricine. Dacă lași jucătorii să își aleagă căpitanul, devine un concurs de popularitate iar să fii căpitan nu este despre asta”, a continuat el.
”Nu am avut niciodată un manager care să decidă cine este căpitan în acest mod iar pentru mine Pierre-Emerick Aubameyang este în continuare o variantă mai bună”, consideră Keown.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
16/09/2021 LA 15:20
Premier League
Klopp cumpără de la Real Madrid! 35 de milioane € pentru transferul iernii în Europa
09/09/2021 LA 09:03