Xhaka, care este căpitanul lui Arsenal, a fost înlocuit în partida cu Aston Villa și a fost huiduit de suporteri în timp ce ieșea de pe teren. Elvețianul a reacționat și a dus mâna la ureche, prefăcându-se că nu îi aude pentru ca apoi să îi înjure și să își dea jos tricoul nervos.
Dar Keown a precizat într-un articol publicat în Daily Mail că duminică nu a fost prima ocazie în care Xhaka a fost huiduit de fanii lui Arsenal.
”Duminică nu a fost prima oară când Granit Xhaka a fost huiduit de proprii fani. S-a întâmplat și pe 22 septembrie, când Aston Villa a vizitat Emirates. Villa conducea cu 2-1 iar Xhaka a fost schimbat – publicul l-a huiduit și atunci. Arsenal a câștigat într-un final meciul, fără Xhaka pe teren”, a scris Keown.
Premier League
Un meci al lui Arsenal din Premier League, anchetat! Suma uriașă care s-a pariat pe un avertisment
21/01/2022 LA 10:39
”Cinci zile mai târziu, Unai Emery l-a numit căpitan oricum. Emery este la fel de vinovat ca oricine. Dacă lași jucătorii să își aleagă căpitanul, devine un concurs de popularitate iar să fii căpitan nu este despre asta”, a continuat el.
”Nu am avut niciodată un manager care să decidă cine este căpitan în acest mod iar pentru mine Pierre-Emerick Aubameyang este în continuare o variantă mai bună”, consideră Keown.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
20/01/2022 LA 21:52
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | West Ham îl dorește pe Calvert-Lewin, dar Everton cere o sumă uriașă
20/01/2022 LA 16:55