Martin Odegaard a cerut să fie lăsat să plece împrumut, iar după câteva zile de negocieri între Real și Arsenal s-a ajuns la un acord pe placul tuturor părților implicate. Jucătorul speră să poată juca mai mult, iar cluburile sunt și ele satisfăcute: Real Madrid s-ar putea alege în vară cu un fotbalist într-o formă bună, iar pentru Arsenal ar putea fi o varinată de moment excelentă, tunarii având mari probleme la construcție în acest sezon.
Conform The Times, "tunarii" îi vor plăti Realului doar 2 milioane de € în schimbul împrumutului. De asemenea, formația londoneză va achita și o parte a salariului norvegianului, circa 800.000 de €.
Între cele 2 cluburi nu există nicio înțelegere pentru un transfer definitiv în vară, astfel că Odegaard se va întoarce la Madrid pentru sezonul viitor. Mijlocașul de 22 de ani mai are contract cu madrilenii până în vara anului 2023, iar gruparea de pe Bernebeu încă speră că acesta va exploda și va deveni un jucător de bază pe viitor, talentul recomandându-l pentru acest lucru.
Liga
Real Madrid a pus ochii pe un jucător al lui Manchester City, iar transferul se poate face în iarnă
ACUM 13 ORE
https://i.eurosport.com/2021/01/22/2976193.jpg

Ajax și Real Sociedat l-au dorit pe Odegaard

Real Sociedad și Ajax au fost celelalte 2 cluburi serios interesate de împrumutul lui Odegaard, dar Arsenal a satisfăcut în cele din urmă pretențiile clubului madrilen și ale jucătorului.
Conform presei britanice, Odegaard a decis să accepte varianta Arsenal după o discuție avută cu Mikel Arteta, care i-a dat de înțeles că este genul de jucător pe care îl caută, asigurându-l oarecum că va juca mult mai des decât ar fi făcut-o la Real.
Odegaard a jucat foarte bine la Real Sociedad în sezonul trecut, acolo unde a fost împrumutat de Real Madrid și unde, conform înțelegerii inițiale, ar fi trebuit să petreacă și acest sezon. Doar că Zidane a insistat ca mijlocașul să fie readus pe Bernabeu, considerând că ar putea fi de folos în această stagiune, tehnicianul francez dorind un plus de prospețime în zona mediană a Realului, unde evoluează cu precădere jucători trecuți de prima tinerețe.
Așadar, Odegaard a fost inclus în lotul madrilenilor, dar Zidane s-a bazat foarte puțin pe el (7 meciuri în La Liga și 2 în Champions League), iar jucătorul s-a săturat de statutul său și a cerut să fie împrumutat.
https://i.eurosport.com/2021/01/21/2975873.jpg
Premier League
Arsenal - Tottenham | Cine iese din criză?
ACUM 14 ORE
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
IERI LA 14:49