Martin Odegaard a cerut să fie lăsat să plece împrumut, iar după câteva zile de negocieri între Real și Arsenal s-a ajuns la un acord pe placul tuturor părților implicate. Jucătorul speră să poată juca mai mult, iar cluburile sunt și ele satisfăcute: Real Madrid s-ar putea alege în vară cu un fotbalist într-o formă bună, iar pentru Arsenal ar putea fi o varinată de moment excelentă, tunarii având mari probleme la construcție în acest sezon.
Conform The Times, "tunarii" îi vor plăti Realului doar 2 milioane de € în schimbul împrumutului. De asemenea, formația londoneză va achita și o parte a salariului norvegianului, circa 800.000 de €.
Între cele 2 cluburi nu există nicio înțelegere pentru un transfer definitiv în vară, astfel că Odegaard se va întoarce la Madrid pentru sezonul viitor. Mijlocașul de 22 de ani mai are contract cu madrilenii până în vara anului 2023, iar gruparea de pe Bernebeu încă speră că acesta va exploda și va deveni un jucător de bază pe viitor, talentul recomandându-l pentru acest lucru.
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
ACUM 9 ORE
https://i.eurosport.com/2021/01/22/2976193.jpg

Ajax și Real Sociedat l-au dorit pe Odegaard

Real Sociedad și Ajax au fost celelalte 2 cluburi serios interesate de împrumutul lui Odegaard, dar Arsenal a satisfăcut în cele din urmă pretențiile clubului madrilen și ale jucătorului.
Conform presei britanice, Odegaard a decis să accepte varianta Arsenal după o discuție avută cu Mikel Arteta, care i-a dat de înțeles că este genul de jucător pe care îl caută, asigurându-l oarecum că va juca mult mai des decât ar fi făcut-o la Real.
Odegaard a jucat foarte bine la Real Sociedad în sezonul trecut, acolo unde a fost împrumutat de Real Madrid și unde, conform înțelegerii inițiale, ar fi trebuit să petreacă și acest sezon. Doar că Zidane a insistat ca mijlocașul să fie readus pe Bernabeu, considerând că ar putea fi de folos în această stagiune, tehnicianul francez dorind un plus de prospețime în zona mediană a Realului, unde evoluează cu precădere jucători trecuți de prima tinerețe.
Așadar, Odegaard a fost inclus în lotul madrilenilor, dar Zidane s-a bazat foarte puțin pe el (7 meciuri în La Liga și 2 în Champions League), iar jucătorul s-a săturat de statutul său și a cerut să fie împrumutat.
https://i.eurosport.com/2021/01/21/2975873.jpg
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
ACUM 14 ORE
Ligue 1
Mbappe a dat cărțile pe față! Cum a răspuns acuzațiilor că a rămas la PSG doar pentru bani
ACUM 14 ORE