”Echipa care continuă să mă surprindă cu evoluția pe care a avut-o este Liverpool”, a declarat Mascherano pentru publicația argentiniană Ole.â
”Este clar că Klopp a făcut echipa după chipul și asemănăarea lui. Văd cum jucam noi când eram eu acolo și nu are nicio legătură cu ce văd astăzi”, a continuat Mascherano, care a evoluat timp de trei ani și jumătate la Liverpool pentru ca apoi să meargă la Barcelona.
”L-am urmărit pe Klopp de când antrena la Dortmund, care era o echipă care făcea pressing intens, similar cu face Liverpool acum, însă aici a adăugat și poziționarea excelentă a jucătorilor, înainte totul era mai direct. Îmi place faptul că evoluează pentru că în final devine o echipă mai complexă”, susține Mascherano, care a părăsit Barcelona pentru a merge în China în 2018. În prezent el evoluează în țara natală, Argentina, la Estudiantes.
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
ACUM 16 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
ACUM 19 ORE
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
23/05/2022 LA 12:20