Fotbal
Premier League

Mascherano despre Liverpool cu Klopp și echipa din care a făcut el parte: ”Nu e nicio legătură!”

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Javier Mascherano (FC Barcelone)

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
22/05/2020 la 11:33

Javier Mascherano a declarat că este surprins de viteza și nivelul evoluției lui Liverpool cu Jurgen Klopp la conducere.

”Echipa care continuă să mă surprindă cu evoluția pe care a avut-o este Liverpool”, a declarat Mascherano pentru publicația argentiniană Ole.â

”Este clar că Klopp a făcut echipa după chipul și asemănăarea lui. Văd cum jucam noi când eram eu acolo și nu are nicio legătură cu ce văd astăzi”, a continuat Mascherano, care a evoluat timp de trei ani și jumătate la Liverpool pentru ca apoi să meargă la Barcelona.

Premier League

Modul incredibil în care este tratat un jucător de la Tottenham: "Poliția mă oprește în mod regulat"

ACUM 6 ORE

”L-am urmărit pe Klopp de când antrena la Dortmund, care era o echipă care făcea pressing intens, similar cu face Liverpool acum, însă aici a adăugat și poziționarea excelentă a jucătorilor, înainte totul era mai direct. Îmi place faptul că evoluează pentru că în final devine o echipă mai complexă”, susține Mascherano, care a părăsit Barcelona pentru a merge în China în 2018. În prezent el evoluează în țara natală, Argentina, la Estudiantes.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Premier League

Cine este Ferran Torres, jucătorul pentru care Guardiola garantează că va scrie istorie pentru City

IERI LA 12:50
Premier League

Guardiola, extrem de sincer: "Mourinho m-a făcut să fiu un antrenor mai bun". Declarația neașteptată

01/08/2020 LA 17:02
Subiecte asemănătoare
FotbalPremier League
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol