Presa din Marea Britanie anunță faptul că persoanele cu vârsta peste 70 de ani ar putea să fie interzise pe stadioanele din Premier League, ca o măsură de a lupta împoriva extinderii cazurilor de infectare cu coronavirus. Conform ultimelor sutdii efectuate la nivel global, persoanele peste 70 de ani reprezinta categoria cea mai vulnerabilă în situaţiile de infectare cu coronavirus, majoritatea deceselor provenind din rândul acestora.
Dacă măsura va fi aplicată în zilele următoarele zile, antrenorul Roy Hodgson, 72 de ani, ar putea să nu mai poată lua loc pe banca echipei Crystal Palace la meciuri. În aceeași tabără se află și fostul antrenor al lui Manchester United, Alex Ferguson, 78 ani, nu ar mai putea asista la partidele de pe Old Trafford.
În acest moment, în Marea Britanie sunt înregistrate 164 de îmbolnăviri cu coronavirus şi două decese.O reunire de urgenţă la care vor participa reprezentanţi ai guvernului, ai autorităţilor fotbalistice şi ai deţinătorilor drepturilor TV este programată, luni, pe această temă.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53