Presa din Marea Britanie anunță faptul că persoanele cu vârsta peste 70 de ani ar putea să fie interzise pe stadioanele din Premier League, ca o măsură de a lupta împoriva extinderii cazurilor de infectare cu coronavirus. Conform ultimelor sutdii efectuate la nivel global, persoanele peste 70 de ani reprezinta categoria cea mai vulnerabilă în situaţiile de infectare cu coronavirus, majoritatea deceselor provenind din rândul acestora.
Dacă măsura va fi aplicată în zilele următoarele zile, antrenorul Roy Hodgson, 72 de ani, ar putea să nu mai poată lua loc pe banca echipei Crystal Palace la meciuri. În aceeași tabără se află și fostul antrenor al lui Manchester United, Alex Ferguson, 78 ani, nu ar mai putea asista la partidele de pe Old Trafford.
În acest moment, în Marea Britanie sunt înregistrate 164 de îmbolnăviri cu coronavirus şi două decese.O reunire de urgenţă la care vor participa reprezentanţi ai guvernului, ai autorităţilor fotbalistice şi ai deţinătorilor drepturilor TV este programată, luni, pe această temă.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM O ORĂ
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
ACUM 5 ORE
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
IERI LA 06:38