Conform Daily Mail, Manchester United a înăsprit serios securitatea la baza de antrenamente Carrington.
Vineri dimineața, Solskjaer și alți membri ai staff-ului care au ajuns la bază au fost întâmpinați de agenți de securitate și verificați atent înainte să fie lăsați să intre. Presa din Anglia a scris că jucătorii lui United au fost șocați de cât de ușor a fost pentru fani să pătrundă în bază.
Au fost plasați agenți de securitate la intrare iar toată lumea trebuia să își prezinte buletinul la intrare.
Premier League
Lucian Sânmărtean a ales jucătorul etapei a-35-a din Premier League
ACUM 8 MINUTE

Fanii lui United au protestat față de familia Glazer

Joi, mai mulți fani ai "diavolilor" au intrat în baza de pregătire a lui United, de la Carrington, au blocat intrările, și au afișat mesaje în semn de protest față de familia Glazer.
Manchester United a fost una dintre echipele fondatoare ale Super Ligii, destrămată în aproximativ 48 de ore. "Diavolii" au anunțat implicarea în noua competiție duminică seara, iar decizia a fost urmată de un val uriaș de critici din partea jucătorilor, fanilor, mai multor oameni din fotbal, precum și din partea Guvernului britanic.
Suporterii au blocat cele două intrări, apoi au mers pe terenul de antrenament al trupei lui Solskjaer, afișând mai multe bannere: "Glazers Out", "Noi decidem când jucați" și "51% MUFC". Ultimul mesaj face referire la modelul german de finanțare, în care suporterii dețin pachetul majoritar de acțiuni al clubului.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Plusuri și minusuri după etapa a-35-a din Premier League
ACUM 40 MINUTE
Premier League
Agentul lui Jack Grealish a oferit informații de ultimă oră. Ce se întâmplă cu transferul la United
ACUM 2 ORE