Revenirea fanilor pe stadioane este un obiectiv clar al tuturor celor care conduc destinele fotbalului, dar aceasta se va putea face doar în condiții de maximă siguranță pentru suporteri.
West Ham United va fi primul club care va testa un plan revoluționar, care dacă va da rezultate va accelera procesul de revenire a fanilor în arene. Înainte de a ajunge la locurile din tribune, fanii vor trece printr-un tunel în care li se va lua temperatura și vor fi stropiți cu o soluție dezinfectantă.
Cei de la West Ham folosesc deja această metodă la terenurile de antrenament pentru jucători, familiile acestora și restul personalului din club, iar rezultatele de până acum sunt satisfăcătoare.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
Pentru a se permite implementarea acestui sistem și pentru suporteri, acesta va trebui să își dovedească eficacitatea mai întâi. Testarea acestui model se va face în săptămânile care urmează, în timp ce primele etape din noul sezon de Premier League se vor disputa în continuare fără fani în tribune. În mod normal, suporterii ar trebui să se întoarcă pe arenele sportive la sfârșitul lunii septembrie, după cum au anunțat autoritățile de la Londra cu ceva timp în urmă, dar totul depinde de evoluția pandemiei de coronavirus în arhipelag.
Noul sezon din Premier League va debuta sâmbătă, 12 septembrie, în direct și în exclusivitate pe Eurosport. Primul meci al noii stagiuni va fi duelul londonez dintre Fulham și Arsenal, care va începe la ora 14:30.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12
UEFA Europa Conference League
Declarațiile lui Andrei Cordea după eșecul cu West Ham. "S-au schimbat 5 antrenori de când sunt eu"
04/11/2022 LA 09:36