Revenirea fanilor pe stadioane este un obiectiv clar al tuturor celor care conduc destinele fotbalului, dar aceasta se va putea face doar în condiții de maximă siguranță pentru suporteri.
West Ham United va fi primul club care va testa un plan revoluționar, care dacă va da rezultate va accelera procesul de revenire a fanilor în arene. Înainte de a ajunge la locurile din tribune, fanii vor trece printr-un tunel în care li se va lua temperatura și vor fi stropiți cu o soluție dezinfectantă.
Cei de la West Ham folosesc deja această metodă la terenurile de antrenament pentru jucători, familiile acestora și restul personalului din club, iar rezultatele de până acum sunt satisfăcătoare.
Premier League
Fotbal magic la West Ham United – Chelsea. Recordul negativ al lui Thomas Tuchel
04/12/2021 LA 14:49
Pentru a se permite implementarea acestui sistem și pentru suporteri, acesta va trebui să își dovedească eficacitatea mai întâi. Testarea acestui model se va face în săptămânile care urmează, în timp ce primele etape din noul sezon de Premier League se vor disputa în continuare fără fani în tribune. În mod normal, suporterii ar trebui să se întoarcă pe arenele sportive la sfârșitul lunii septembrie, după cum au anunțat autoritățile de la Londra cu ceva timp în urmă, dar totul depinde de evoluția pandemiei de coronavirus în arhipelag.
Noul sezon din Premier League va debuta sâmbătă, 12 septembrie, în direct și în exclusivitate pe Eurosport. Primul meci al noii stagiuni va fi duelul londonez dintre Fulham și Arsenal, care va începe la ora 14:30.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Fotbal
150 de ani de la primul meci jucat în Cupa Angliei, cea mai veche competiţie din istorie
11/11/2021 LA 13:03
Premier League
Premier League se umple de miliardari! West Ham a anunțat vânzarea a 27% din acțiuni către un magnat
10/11/2021 LA 17:00