În ciuda introducerii arbitrajului video, greșelile arbitrilor din Premier League nu au fost definitiv eliminate, iar conducătorii fotbalului englez se gândesc serios la introducerea unor pedepse financiare în aceste cazuri.
Prestațiile cavalerilor fluierului sunt notate după fiecare meci, iar fecare dintre aceștia are un bilanț la final de sezon.
Sportsmail notează că un arbitru englez are un venit cuprins între 110.000 și 120.000 de £ anual, dar suma poate crește până la 160.000-170.000 de £ în funcție de bonusuri. Oficialii Premier League vor să introducă o nouă regulă, prin care aceste bonusuri să fie încasate în funcție de prestațiile fiecărui arbitru.
Premier League
Manchester United și Chelsea se vor lupta pentru un star de la Juventus în această vară
ACUM 3 ORE

Arbitrii din Premier League vor plăti la propriu greșelile comise

Astfel, arbitrul cu cele mai bune note pe parcursul unui sezon ar urma să primească cel mai mare bonus, iar cel mai slab din acest punct de vedere unul mai mic sau chiar deloc. Importanța greșelilor comise va avea o pondere mare în redactarea acestui raport de merit, precum și luarea deciziilor prin utilizarea arbitrajului video.
Așadar, arbitrii vor resimți în propriul buzunar erorile comise pe teren, ceea ce ar tebui să îi stimuleze și mai mult pentru a lua deciziile corecte. Această măsură este doar la stadiul de proiect, dar sunt șanse mari ca ea să fie implementată începând cu sezonul viitor.
https://i.eurosport.com/2021/02/23/3000839.jpg
Premier League
Mourinho, ”pus la colț” de două generații Solskjaer în două zile. Ce răspuns i-a dat fiul lui Ole
ACUM 4 ORE
Premier League
Kane s-a decis! Vrea să continue în Premier League, dar la altă echipă. Unde ar putea ajunge
ACUM O ZI