Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mata a oferit replica serii, după victoria lui United: "Solskjaer mi-a spus să iau lapte și pâine"

Cosmin Cioboata

Actualizat 16/01/2020 la 14:34 GMT+2

Juan Mata a oferit declarația serii în fotbalul european, după victoria lui Manchester United în Cupa Angliei, împotriva lui Wolves, scor 1-0.

Juan Mata is closing in on a new deal

Credit imagine: PA Sport

United s-a calificat în "16-imile" Cupei Angliei, după ce s-a impus în fața lui Wolves în rejucarea de pe Old Trafford. Mata a reușit golul victoriei pentru trupa lui Ole Gunnar Solskjaer în minutul 67, cu o scăriță peste goalkeeper-ul oaspeților.
În repriza secundă, când scorul era încă 0-0, camerele l-au surprins pe Mata primind un bilețel de la Solskjaer.
La finalul partidei, Mata a fost întrebat de reporterii BT Sport ce scria pe bilet, iar spaniolul a oferit un răspuns care a stârnit râsete: "Era lista de cumpărături. Mi-a spus să iau pâine și lapte".
După mesajul haios al lui Juan Mata, Solskjaer a lămurit ce i-a transmis, de fapt, jucătorului său:
"A fost vorba de o indicație tactică pentru că ne chinuiam pe faza ofensivă. Jucătorii nu erau foarte conectați și aveam nevoie de o schimbare. Când l-au înlocuit pe Traore, l-am introdus și noi pe Daniel James ca să forțăm. S-a văzut imediat intrarea lui, era să marcheze la prima ocazie."
Juan Mata esulta per il gol al Wolverhampton

United, calificare chinuită în "16-imile" Cupei Angliei

Daniel James putea deschide scorul la prima sa acțiune, în minutul 64, dar Ruddy s-a opus miraculos. La 3 minute după aceea, Martial a oferit o pasă excelentă pentru sprintul lui Juan Mata, care a finalizat elegant, cu o scăriță peste portar.
Manchester United a avut nevoie de rejucare pentru a trece de Wolves în Cupa Angliei, după ce primul meci s-a încheiat 0-0, fără ca "diavolii roșii" să trimită vreun șut pe spațiul porții.
Următorul meci al formației lui Solskjaer va fi duminică (ora 18:30), în campionat, pe terenul liderului Liverpool. United se află pe locul 5 în Premier League, după 22 de etape.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
live transfers
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo