„Cred că atunci când clubul și managerul transmit că avem nevoie de timp, nu se referă că va fi o perioadă prea lungă. Cred că acest club, de când m-am născut, a tot câștigat trofee. Ole a câștigat multe aici ca jucător și eu am fost aici de câțiva ani și am câștigat câteva trofee dar, evident, scopul meu este să câștig ceva important pentru United”, a declarat Mata la conferința de presă dinainte de meciulc u AZ Alkmaar din Europa League.
„Cred că putem face asta în perioada în care voi juca aici. Evident, știm că alte echipe fac lucruri bune și joacă un fotbal foarte bun dar cred că este posibil ca United să câștige un trofeu și că acum, în finalul carierei mele, este cea mai mare șansă a mea”, a adăugat spaniolul.
Ultimul trofeu câștigat de Manchester United a fost Europa League cu Jose Mourinho pe bancă în 2017 iar diavolii doresc să ajungă în fazele finale ale competiției și în acest sezon.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
Mata a recunoscut că United nu poate câștiga titlul în acets sezon pentru că Manchester City și Liverpool sunt la alt nivel.
Mata, care a semnat prelungirea contractului cu încă doi ani în iunie, a afirmat: „Asta este situația. Dar, după cum am spus, mi-am reînnoit contractul aici. Să joc pentru Manchester United este ceva special și dacă pot câștiga un trofeu aici va fi incredibil și va merita așteptarea”.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Premier League
Who’s better | Coutinho vs Bruno Fernandes este duelul de la mijlocul terenului din Villa-United
14/01/2022 LA 05:25