Mauricio Pochettino, care a antrenat în trecut pe Southampton și Espanyol, a petrecut cinci ani și jumătate pe banca celor de la Tottenham, cu care a ajuns în finala UEFA Champions League, finala Cupei Ligii și două semifinale ale Cupei Angliei. Tot în nordul Londrei Pochettino a condus-o pe Tottenham spre patru sezoane încheiate în Top 4 în Premier League pentru ca apoi să fie dat afară în noiembrie 2019.
Pochettino a fost invitat în studioul Sky Sports și argentinianul a vorbit despre viitorul său în fotbal, numele său fiind vehiculat în discuțiile despre viitorii manageri de la Real Madrid și mai ales Manchester United, după înfrângerea cu Arsenal din weekend.
”Nu știu care va fi următorul meu job. Nu exclud nicio posibilitate. Eram foarte tânăr când antrenorul meu, Jorge Griffa, îmi spunea: ”Mauricio, fotbalul îți va dicta calea”. Iar acum aștept pentru a vedea care va fi proiectul potrivit. Bineînțeles, este o situație inedită, un moment nebun în viața noastră, Totul este diferit”, a declarat Pochettino.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
”Bineînțeles că sunt pregătit să revin. Sunt plin de energie, mi-ar plăcea foarte mult să fiu din nou implicat, dar înțeleg că trebuie să aștept acum. Trebuie să aștept proiectul potrivit”, a adăugat el.

Mauricio Pochettino, despre demiterea de la Tottenham

”După un an, pot să spun că am fost dezamgăti atunci. Am fost supărat. A fost un club cu care aveam o relație extraordinară, cu jucătorii și cu fanii. Nu o să mint. Dar înțeleg, într-o oarecare măsură, că așa este fotbalul. Clubul avea nevoie de schimbare. Nu mă voi plânge de club sau de decizie. Dar îi susțin în continuare pentru că avem o relație foarte bună și acum”, a afirmat Pochettino.

Pochettino, despre relația sa cu Jose Mourinho

”Jose Mourinho este un prieten apropiat. Un manager care m-a tratat excelent mereu. Când era la Real Madrid, îmi amintesc că m-a invitat la un meci din Champions League cu Ajax și vorbeam cu el în vestiare. A trebuit să vină un delegat să-l anunțe că începe meciul și trebuie să plece. Iubesc Tottenham și îl știu pe Jose și vreau ca el să reușească”, a afirmat argentinianul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24