Mauricio Pochettino a rămas în relații apropiate cu jucătorii alături de care a ajuns până în finala UEFA Champions League sezonul trecut și a dezvăluit într-un interviu că a vorbit cu aceștia după ce sezonul a fost suspendat din pricina pandemiei de COVID-19.
Pochettino a acordat un interviu pentru Radio Del Plata în care a criticat și răspunsul târziu al autorităților din lumea sportului după ce sezonul a fost oprit în urma crizei.
S-au comportat total iresponsabil și au luat deciziile foarte târziu. Înțeleg aspectul economic care trebuie luat în calcul când vine vorba de fotbal și este un factor de fiecare dată, dar văzând tot ce s-a întâmplat cred că în Europa situația a fost gestionată iresponsabil. Este bine că au fost luate până la urmă măsuri. Este cea mai bună metodă pentru a controla virusul până va fi găsit un leac
Liga Campionilor UEFA
Mbappe l-a evitat cât a putut pe Messi. Cifrele incredibile prezentate de L'Equipe
16/09/2021 LA 14:30
Le-am spus (foștilor elevi) că nu este nevoie să-și asume vreun risc și că fotbalul e pe locul 2 când vine vorba de sănătate
Premier League a anunțat astăzi că sezonul 2019/2020 va fi încheiat oricât de târziu va fi nevoie după ce a fost anulat termenul limită de 1 iunie care exista până acum. Momentan, competiția a fost suspendată până pe 30 aprilie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Șeicii de la PSG se vor înfuria! Pe cine vede Pochettino favorită la câștigarea Champions League
15/09/2021 LA 14:01
Ligue 1
Planul lui PSG: Dacă banii nu funcţionează pentru Mbappe, vor funcţiona pentru Haaland
15/09/2021 LA 13:56