Mauricio Pochettino a rămas în relații apropiate cu jucătorii alături de care a ajuns până în finala UEFA Champions League sezonul trecut și a dezvăluit într-un interviu că a vorbit cu aceștia după ce sezonul a fost suspendat din pricina pandemiei de COVID-19.
Pochettino a acordat un interviu pentru Radio Del Plata în care a criticat și răspunsul târziu al autorităților din lumea sportului după ce sezonul a fost oprit în urma crizei.
S-au comportat total iresponsabil și au luat deciziile foarte târziu. Înțeleg aspectul economic care trebuie luat în calcul când vine vorba de fotbal și este un factor de fiecare dată, dar văzând tot ce s-a întâmplat cred că în Europa situația a fost gestionată iresponsabil. Este bine că au fost luate până la urmă măsuri. Este cea mai bună metodă pentru a controla virusul până va fi găsit un leac
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
ACUM 13 ORE
Le-am spus (foștilor elevi) că nu este nevoie să-și asume vreun risc și că fotbalul e pe locul 2 când vine vorba de sănătate
Premier League a anunțat astăzi că sezonul 2019/2020 va fi încheiat oricât de târziu va fi nevoie după ce a fost anulat termenul limită de 1 iunie care exista până acum. Momentan, competiția a fost suspendată până pe 30 aprilie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33