Jose Mourinho a devenit actorul principal în documentarul "Totul sau nimic" care trece în revistă sezonul 2019-2020 al lui Tottenham. Acest lucru nu este pe placul lui Mauricio Pochettino, predecesorul lui "The Special One" de pe banca londonezilor.
"Bine, am fost antrenorul echipei cinci ani și jumătate și am apărut doar 25 de minute încercând să explicăm de ce am părăsit clubul", a declarat antrenorul argentinian în podcastul "Behing The Lines", făcând referire la el și la principalul său antrenor secund, Jesus Perez.
Potrivit antrenorului argentinian, secundul său a fost în permanență alături de echipele de filmare, iar faptul că apare atât de puțin nu este corect în opinia sa: "Îmi pare rău pentru Jesus. Am fost deschiși cu cei de la Amazon într-un moment dificil și el a fost cu echipa de înregistrări de la 7:00 dimineața, încercând să facă totul să meargă bine. Ei bine, apare doar 25 de minute, la fel ca și mine."
Cupa Mondială FIFA
Lionel Scaloni, ca și demis dacă Argentina eșuează în Qatar! Două nume uriașe pe lista Federației
24/11/2022 LA 11:00
https://i.eurosport.com/2019/03/08/2538984.jpg
Pochettino i-a criticat pe producătorii acestui documentar de 9 episoade, pe care a spus că nu îl va urmări în totalitate, tocmai din cauza faptului că nu i s-a acordat mai multă atenție, fiind nemulțumit în special de felul cum a fost tratat secundul său.
"Am petrecut 5 ani și jumătate la club și apărem doar într-o jumătate de episod. Pe undeva înțeleg, este un documentar care încearcă să pună clubul într-o lumină bună. Dar îmi pare rău de Jesus. A fost un supraom. A petrecut două sau trei ore dimineața, două sau trei ore seara, pe parcursul a trei, patru, cinci luni, încercând să coordoneze totul. Știu că nu va urmări documentarul pentru că este dur și este dureros pentru el, deoarece a petrecut mult timp și efort. Și, desigur, eu mă simt la fel.", a încheiat argentinianul declarația despre acest subiect.
Mauricio Pochettino a fost antrenorul lui Tottenham timp de 5 sezoane, dar nu a câștigat nici un trofeu. Deși a dus echipa în finala Champions League din 2019, argentinianul a fost demis în noiembrie anul trecut, locul său fiind luat de Jose Mourinho, care a reușit să califice echipa în Europa League. Începutul acestui sezon nu a fost unul deloc reușit, Tottenham fiind învinsă acasă în prima etapă de către Everton, scor 1-0.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League, programul etapei a doua

Serie A
Mourinho vrea un jucător de la Barcelona! Pentru cine a luat deja legătura cu șefii de pe Camp Nou
22/11/2022 LA 08:17
Ligue 1
Mbappe ar trebui să părăsească PSG dacă vrea să evolueze, sugerează Pochettino
20/11/2022 LA 08:10