Tottenham părea să fi rezolvat partida din prima etapă a grupelor UEFA Champions League după ce Harry Kane a înscris din penalty în minutul 26 iar doar patru minute mai târziu Lucas Moura a dublat avantajul echipei engleze.
Grecii au revenit însă și au marcat chiar înainte de pauză prin Prodence iar în minutul 54 fostul jucător al lui Marseille, Mathieu Valbuena, a egalat din penalty. Partida s-a încheiat egal iar Pochettino și-a exprimat nemulțumirea după meci.
„Nu vorbim de calitate, vorbim despre a fi concentrați, agresiv, să anticipăm acțiunea. De câte ori am anticipat astăzi? De câte ori nu am fost proactivi la fel ca împotriva lui Palace? Este o diferență masivă, în doar trei zile. Nu este vorba de tactică, nu este despre calitatea jucătorilor, este despre calitatea pregătirii tale pentru luptă”, a afirmat Pochettino.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
IERI LA 11:58
„La acest nivel trebuie să fii la aceeași intensitate cu oponentul în ceea ce privește intensitatea, agresiunea, entuziasmul și motivația. Nu este responsabilitatea unei singure persoane. Este responsabilitatea tuturor și nu este posibil , în trei zile, să fie o așa mare diferență față de meciul cu Palace. Aceasta este dezamăgirea mea. Sunt dezamăgit pentru toată lumea”.
Pochettino s-a arătat dezamăgit și pentru căjucătorii nu i-au urmat instrucțiunile: „De la început am avut un plan, nu l-am respectat. Le-am spus jucătorilor la pauză. Am înscris două goluri dar dacă analizezi performanța n-a fost grozavă. Adversarii au avut multe ocazii iar primul gol a fost atât de dureros. Nu am avut agresiunea de care este nevoie în astfel de meciuri”.
Harry Kane a fost și el dezamăgit de prestația echipei din Londra și a declarat că Tottenham nu învață din greșeli. „Se poate vedea de ce este managerul frustrat. Este aici de cinci ani și facem aceleași greșeli ca în primul an”, a afirmat atacantul englez.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33