Documentarul despre Tottenham va avea o structură similară cu cele care au fost făcute deja despre Manchester City, Leeds și Borussia Dortmund și va reprezenta o cronică în detaliu un sezon care nu a început deloc bine pentru Spurs. Filmările au început deja, cu aprobarea lui Pochettino, dar argentinianul a glumit că ar trebui să primească și titlul de ”producător”, pe lângă toate celelalte responsabilități pe care le are.
”Când clubul a căzut de acord privind acest documentar cu Amazon, bineînțeles că amf ost îngrijorați. Pentru că nu este ușor. Este greu să ai camere în birou și apoi să gestionezi situația și să zici: ”Ok, nu sunt într-o dispoziție bună, dar câteodată camera va fi acolo” Este atât de complicat, este doar încă o grijă pentru noi și aceste lucruri se adună”
”Dacă înainte eram ocupați, acum suntem foarte ocupați. Să plănuiești totul zilnic nu este ușor. De aceea v-am spus că nu sunt un manager, sunt un antrenor, ei bine acum sunt ca un producător. Sunt antrenor, manager și producător”, a precizat Pochettino.
Premier League
Tuchel, entuziast după victoria clară cu Tottenham! Ce jucători a remarcat germanul în mod special
IERI LA 18:59
https://i.eurosport.com/2019/10/19/2699033.jpg
”Va fi realitatea. Este ca atunci când am făcut cartea. Este același risc. Cel mai important este să trăim realitatea și nu să generăm ceva care este fals sau nu este real. Și ceea ce vor aprecia oamenii, este că vor vedea oameni normali cum muncesc. Putem să pierdem, putem să învingem”, a afirmat argentinianul.
”La fel ca la carte, sper să fie un final fericit. Dar dacă nu, veți vedea un alt punct de vedere, dintr-un alt unghi”, a precizat el.

Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.

Premier League
Chelsea, victorie la scor de neprezentare în derby-ul cu Spurs! Silva, Kante și Rudiger, marcatori
19/09/2021 LA 09:03
Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
18/09/2021 LA 10:36