Mai multe speculații au apărut în mediul public în ultimele zile privind venirea lui Allegri pe Old Trafford, ca urmare a startului slab de sezon pe care îl are Manchester United cu Ole Gunnar Solskjaer pe bancă. “Diavolii roșii” sunt în prezent pe locul 12 în Premier League, cu nouă puncte din opt etape.
Allegri a părăsit Juventusîn această vară și în acest moment nu antrenează nicio echipă, fapt pentru care mai multe zvonuri au apărut privind înlocuirea lui Solskjaer cu tehnicianul italian. Norvegianul se află acum sub multă presiune după ce a câștigat doar două meciuri din cele opt disputate, iar Manchester United are de departe cel mai slab start de sezon.

Massimiliano Allegri: "Nu vorbesc engleza, dar învăț"

Liga
Cât de aproape a fost Allegri de a semna cu Real Madrid în 2021! "Totul era pus la punct"
12/01/2022 LA 07:28
Când a fost întrebat despre posibilitatea de a prelua banca tehnică a lui Manchester United de la Solksjaer, Allegri a fost destul de deschis ideii: "Nu vorbesc o engleză prea bună deocamdată, dar învăț. La Juventus nu a fost o sarcină ușoară când am ajuns pentru prima dată acolo. Am găsit o echipă care avea nevoie de reconstrucție și a trebuit să găsesc modalități de a stimula grupul. Am ascultat, am schimbat lucruri, dar nu am făcut o revoluție. Trebuie să stabilești mereu trei tipuri de obiective – pe termen scurt, mediu și lung. Nu trebuie să te concentrezi doar pe sistemele tactice, dar să obții maximul din caracteristicile jucătorilor. Eu ascult mai mult decât dau indicații", a spus Allegri pentru Przeglad Sportowy.
Allegri a plecat de la Juve după cinci titluri în Serie A, patru cupe ale Italiei și două finale de Champions League. În cariera lui de antrenor, Massimiliano Allegri a mai pregătit echipe precum Aglianese, Spal, Grosseto, Lecco, Sassuolo, Cagliari Calcio și AC Milan. Italianul ar dori să-i aducă la Manchester United pe Emre Can și pe Mario Mandzukic, jucătorii lui Juventus. "Antrenorul trebuie să-l întrebe pe jucător cât de mult poate oferi. De aceea e special Mandzukic pentru mine, m-a impresionat. El este un jucător foarte bun. A schimbat multe cluburi în trecut, dar acum a ajuns deja la al cincilea sezon cu Juventus și asta este una dintre cele mai mari reușite ale mele", a mai spus Allegri.
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48
Fotbal
Morata, "subiect închis", Barcelona ratează şi planul "B". Ce super-fotbalist doresc acum catalanii
05/01/2022 LA 16:27