Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp

Cristian Mihală

Publicat 17/05/2022 la 11:22 GMT+3

Jurgen Klopp a dezvăluit că e extrem de impresionat de Kylian Mbappe, jucător care devine liber de contract în această vară, dar a explicat că Liverpool nu are forța necesară să intre într-o licitație pentru salariul său.

Jurgen Klopp, Kylian Mbappe

Credit imagine: Getty Images

În două săptămâni, Mbappe, văzut de mulți cel mai bun jucător din lume, își încheie contractul cu PSG. Campioana Franței încă speră să îl convingă să rămână, oferindu-i 100 de milioane de euro la semnătură și 50 de milioane de euro/sezon, dar Real Madrid e încrezătoare că a făcut suficient pentru a și-l aconta, din vară.
O decizie finală nu a fost luată de jucător, deși multe indicii ne transmit că va juca pe Bernabeu, din sezonul viitor. În acest context, L'Equipe anunța ieri că Liverpool tatonează la rândul ei posibilitatea de a-l transfera pe super-starul din Hexagon. Argumentele erau destul de solide către o astfel de variantă: City va fi la un cu totul alt nivel după venirea lui Haaland, în timp ce trupa lui Klopp se confruntă cu mari probleme în privința prelungirii contractelor lui Mane și Salah, scadente în vara lui 2023.
CITEȘTE ȘI:

Liverpool nu și-l permite pe Kylian Mbappe

Inevitabil, în conferința de presă premergătoare partidei cu Southampton, Klopp a fost întrebat despre posibilitatea aducerii lui Mbappe. Deși a recunoscut că ar fi un antrenor privilegiat să lucreze cu un astfel de jucător, germanul de pe banca tehnică a "cormoranilor" a explicat că gruparea de pe Anfield nu poate să concureze cu șanse în contextul în care se vehiculează salarii astronomice pentru Kylian.
"Normal că ne place Mbappe. De fapt, dacă există cineva căruia nu îi place ar trebui ca acel cineva să își pună niște întrebări. Dar nu, nu îl vom transfera, nu putem participa la astfel de bătălii. Sunt alte cluburi implicate, care oferă niște salarii incredibile, noi nu putem să intrăm într-o astfel de licitație. Dar Mbappe e un jucător de clasă mondială, fără discuție", a spus Klopp în conferința de presă de dinainte de partida cu Southampton.
Liverpool joacă în această seară, în direct la Eurosport, pe St. Mary' Stadium, contra lui Southampton. "Cormoranii" sunt obligați să îi învingă pe "sfinți" și apoi pe Wolves, acasă, duminică, sperând totodată că Gerrard și Aston Villa vor avea forța să obțină un punct pe Etihad. Într-un astfel de scenariu, Liverpool ar fi campioană și și-ar completa sezonul fabulos cu al treilea trofeu (după Cupa Ligii și FA Cup).
Trupa lui Klopp va juca, apoi, pe 28 mai, finala Champions League, la Paris, contra lui Real Madrid.
În disputa de diseară, cu Southampton, Klopp îi va menaja pe Van Dijk și Mo Salah, ieșiți accidentați în finala Cupei Angliei, de sâmbătă, împotriva lui Chelsea. Au fost schimbări menite să îi protejeze pe cei doi, astfel încât să nu riște să rateze ultimul act al Ligii Campionilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo