Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

McTominay apără United: "E incredibil de dezamăgitor să fim trataţi aşa, doare"

Cristian Mihală

Publicat 07/03/2022 la 14:06 GMT+2

Jucătorii lui Manchester United au replicat prin vocea lui Scott McTominay, după ce două dintre legenedele "diavolilor", Gary Neville şi Roy Keane, au criticat dur atitudinea avută de jucători, aseară, cu City.

Scott McTominay celebrates

Credit imagine: Getty Images

United a fost învinsă cu 4-1 de Manchester City, într-o partidă care avea o învingătoare previzibilă, având în vedere diferenţa uriaşă de valoare dintre cele două echipe. Totuşi, modul în care jucătorii lui Rangnick au cedat în a doua repriză, după golul de 3-1, a atras numeroase critici.
"M-am uitat pe statistică, City a avut 92% posesie după ce a făcut 3-1. Aşa ceva nu e permis", a spus fostul fundaş dreapta al lui United, completat de Roy Keane, legendarul căpitan al echipei: "5 sau 6 jucători nu ar trebui să mai joace pentru United vreodată. Cel mai grav lucru pe care poți să îl spui despre United e că fotbaliștii se predau. Așa ceva e de neiertat. Nu mai au unde să se ascundă. Poți să pierzi un meci, dar să vezi jucători care nu se mai repliază, care nu aleargă, e inacceptabil. Au aruncat prosopul și asta e o rușine pentru club. Sunt atât de în spate față de marile echipe și nu ai nici măcar onoare".
CITEŞTE ŞI:

Scott McTominay se apără, după City - United 4-1

Scott McTominay a fost întrebat de jurnaliştii englezi despre modul în care echipa a capotat pe final, pe Etihad, fiind informat de ce au spus cele două foste mari glorii ale clubului. Scoţianul nu a simţit că el şi coechipierii săi ar fi "aruncat prosopul" şi spune că astfel de acuze dor mai tare decât înfrângerea.
"Din punctul meu de vedere, ca jucător care se află în teren, e greu să îmi dau seama ce face fiecare coechipier în jurul meu. Dacă asta e opinia unora, asta e, fiecare are dreptul să se exprime cum crede. Dar eu spun că e incredibil de dezamăgitor să fim trataţi astfel, să se creadă aşa ceva despre noi. Doare tare, nu e uşor să auzim astfel de lucruri, chiar vreau să văd meciul şi să văd dacă aceste opinii au acoperire", a spus McTominay, pentru Sky Sports.
United a coborât pe locul 5, după înfrângerea din această etapă, iar șansele pentru un loc de Champions League sunt minime. Arsenal, care a urcat pe 4 după victoria de la Watford, are 3 meciuri mai puțin disputate față de trupa lui Rangnick.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo