United a fost învinsă cu 4-1 de Manchester City, într-o partidă care avea o învingătoare previzibilă, având în vedere diferenţa uriaşă de valoare dintre cele două echipe. Totuşi, modul în care jucătorii lui Rangnick au cedat în a doua repriză, după golul de 3-1, a atras numeroase critici.
"M-am uitat pe statistică, City a avut 92% posesie după ce a făcut 3-1. Aşa ceva nu e permis", a spus fostul fundaş dreapta al lui United, completat de Roy Keane, legendarul căpitan al echipei: "5 sau 6 jucători nu ar trebui să mai joace pentru United vreodată. Cel mai grav lucru pe care poți să îl spui despre United e că fotbaliștii se predau. Așa ceva e de neiertat. Nu mai au unde să se ascundă. Poți să pierzi un meci, dar să vezi jucători care nu se mai repliază, care nu aleargă, e inacceptabil. Au aruncat prosopul și asta e o rușine pentru club. Sunt atât de în spate față de marile echipe și nu ai nici măcar onoare".
CITEŞTE ŞI:
Liga
Pique și-a ales favoritul între Mbappe și Haaland! Cine e fotbalistul pe care îl consideră mai bun
09/05/2022 LA 09:05
DE BRUYNE, DECLARAȚIE DESPRE LUPTA LA TITLU CU LIVERPOOL: "O SĂ FACEM ASTA PÂNĂ LA SFÂRȘITUL SEZONULUI"

Scott McTominay se apără, după City - United 4-1

Scott McTominay a fost întrebat de jurnaliştii englezi despre modul în care echipa a capotat pe final, pe Etihad, fiind informat de ce au spus cele două foste mari glorii ale clubului. Scoţianul nu a simţit că el şi coechipierii săi ar fi "aruncat prosopul" şi spune că astfel de acuze dor mai tare decât înfrângerea.
"Din punctul meu de vedere, ca jucător care se află în teren, e greu să îmi dau seama ce face fiecare coechipier în jurul meu. Dacă asta e opinia unora, asta e, fiecare are dreptul să se exprime cum crede. Dar eu spun că e incredibil de dezamăgitor să fim trataţi astfel, să se creadă aşa ceva despre noi. Doare tare, nu e uşor să auzim astfel de lucruri, chiar vreau să văd meciul şi să văd dacă aceste opinii au acoperire", a spus McTominay, pentru Sky Sports.
United a coborât pe locul 5, după înfrângerea din această etapă, iar șansele pentru un loc de Champions League sunt minime. Arsenal, care a urcat pe 4 după victoria de la Watford, are 3 meciuri mai puțin disputate față de trupa lui Rangnick.
Fotbal
Schimbări importante în topul favoriților pentru Balonul de Aur 2022! Cine e noul lider al ierarhiei
26/04/2022 LA 07:07
Premier League
"Va fi mai ușor pentru Liverpool!" De ce United și Everton nu îi vor pune probleme lui Klopp
11/04/2022 LA 04:45