Patrick Vieira a devenit prinicipalul favorit pentru postul de antrenor la Arsenal! Fostul mijlocaș francez a făcut parte din echipa "invincibililor" pe vremea lui Arsene Wenger și este văzut de conducerea clubului ca fiind soluția ideală pentru înlocuirea lui Unai Emery.
Spre deosebire de antrenorul interimar, Freddie Ljungberg, cel care a fost și el un jucător important la Arsenal, Patrick Vieira are mult mai multă experiență ca antrenor. Francezii de la Nice-Matin susțin că Vieira este prima opțiune, însă cei de la Nice nu sunt dispuși să renunțe ușor la antrenorul de 43 de ani.
Freddie Ljungberg va fi pe bancă la partida din această seară cu cei de la Brighton, transmisă în direct de Eurosport de la ora 22.15.
Cupa Mondială FIFA
Încă un fotbalist important, în pericol să rateze Mondialul din Qatar! Anunțul antrenorului
07/11/2022 LA 07:31

Rezultate modeste la Nice

Patrick Vieira s-a retras în 2011 ca jucător iar cariera de antrenor și-a început-o în 2016 la New York City, reușind să ducă echipa de pe locul 17 până pe 4 în primul sezon și pe locul 2 în al doilea sezon.
În 2018 el a fost numit antrenor la Nice. Primul sezon l-a terminat pe locul 7, însă clubul a avut mari probleme la nivelul de conducere. Până la urmă, cel mai bogat om din Marea Britanie, Jim Ratcliffe, a cumpărat clubul cu 8 zile înainte de încheierea perioadei de mercato. Nice a făcut 5 transferuri importante, însă acestea nu au dat satisfacție până acum.
În ciuda rezultatelor modeste, Nice fiind pe locul 14 în clasament, Vieira este extrem de apreciat la club pentru modul în care a gestionat situațiile dificile de până acum. Astfel, cei de la Arsenal vor avea o misiune dificilă de a-i convinge pe cei de la Nice să renunțe la antrenorul francez.
La Liga
Barcelona și Juventus, în cursă pentru un atacant care a evoluat întreaga carieră în Premier League
04/11/2022 LA 14:20
Romanian Liga I
Dică, 4x4 și ajunge în play-off. Târnovanu anunță obiectivul: Suntem Steaua, trebuie să luăm titlul
24/10/2022 LA 20:50