Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Meciul cu Brighton, ultimul pentru Ljungberg? Arsenal și-a ales viitorul antrenor

Sebastian Ujica

Actualizat 05/12/2019 la 10:25 GMT+2

Cei de la Arsenal sunt gata să mizeze pe un alt fost mare jucător al clubului.

freddie

Credit imagine: Getty Images

Patrick Vieira a devenit prinicipalul favorit pentru postul de antrenor la Arsenal! Fostul mijlocaș francez a făcut parte din echipa "invincibililor" pe vremea lui Arsene Wenger și este văzut de conducerea clubului ca fiind soluția ideală pentru înlocuirea lui Unai Emery.
Spre deosebire de antrenorul interimar, Freddie Ljungberg, cel care a fost și el un jucător important la Arsenal, Patrick Vieira are mult mai multă experiență ca antrenor. Francezii de la Nice-Matin susțin că Vieira este prima opțiune, însă cei de la Nice nu sunt dispuși să renunțe ușor la antrenorul de 43 de ani.
Freddie Ljungberg va fi pe bancă la partida din această seară cu cei de la Brighton, transmisă în direct de Eurosport de la ora 22.15.

Rezultate modeste la Nice

Patrick Vieira s-a retras în 2011 ca jucător iar cariera de antrenor și-a început-o în 2016 la New York City, reușind să ducă echipa de pe locul 17 până pe 4 în primul sezon și pe locul 2 în al doilea sezon.
În 2018 el a fost numit antrenor la Nice. Primul sezon l-a terminat pe locul 7, însă clubul a avut mari probleme la nivelul de conducere. Până la urmă, cel mai bogat om din Marea Britanie, Jim Ratcliffe, a cumpărat clubul cu 8 zile înainte de încheierea perioadei de mercato. Nice a făcut 5 transferuri importante, însă acestea nu au dat satisfacție până acum.
În ciuda rezultatelor modeste, Nice fiind pe locul 14 în clasament, Vieira este extrem de apreciat la club pentru modul în care a gestionat situațiile dificile de până acum. Astfel, cei de la Arsenal vor avea o misiune dificilă de a-i convinge pe cei de la Nice să renunțe la antrenorul francez.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo