Autoritățile britanice mențin interdicția fanilor de a fi prezenți pe arenele sportive, dar fanii lui West Ham vor avea ocazia să trăiască o experiență deosebită la meciul contra lui Manchester City, din etapa a 6-a din Premier League.
The Times scrie că partida va fi transmisă în mai multe cinematografe din capitala Angliei, unul dintre ele situându-se extrem de aproape de stadionul pe care se vor cofrunta West Ham și Manchester City. Suporterii care vor dori să vadă la cinema partida, vor trebui să plătească suma de 6,99 £, ceea ce reprezintă un preț infim față de prețurile biletelor la meciurile din Premier League.
Această inițiativă l-a determinat pe Tom Pendry, președintele Footbal Fundation, să declare că această situație "ilustrează perfect prostia completă" privind interzicerea suporterilor pe stadioane. Acesta a declarat că va discuta din nou cu autoritățile britanice, pentru a se găsi o soluție pentru reîntoarcerea fanilor pe arene: "Am intenția de a avea o dezbatere completă pe acest subiect în Camera Lorzilor."
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 11 ORE

Cluburile din Premier League vor întoarcerea fanilor pe stadioane

Chiar dacă în multe țări accesul fanilor pe stadioane este permis în număr limitat, autoritățile britanice sunt de neînduplecat în această privință. Reprezentanții tot mai multor cluburi și-au manifestat frustrarea față de menținerea acestei interdicții, considerând că fotbalul este oarecum discriminat, în condițiile în care alte activități care presupun adunări de oameni sunt permise.
Cu câteva zile în urmă, Ed Woodward, vicepreședinte executiv la Manchester United, a declarat: "Dacă oamenii au voie să stea ore întregi în avion, la filme sau chiar să se uite la fotbal într-un cinematograf, de ce nu pot sta și pe un stadion, într-un mediu controlat și controlat profesional?"
Un plan de întoarcere a suporterilor, în număr limitat, pe stadioane a fost recent amânat din cauza creșterii numărului de noi cazuri de coronavirus în Marea Britanie.
În mod evident, lipsa suporterilor de la meciuri reprezintă un handicap pentru echipele gazdă și pentru spectacolul oferit, dar în principal acest lucru afectează bugetele cluburilor. Multe cluburi din Premier League aveau încasări de câteva milioane de £ la fiecare meci pe teren propriu, bani de care nu au mai beneficiat din luna iunie, de când meciurile se desfășoară fără spectatori.
Meciurile din Premier League de la Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918611.png
Serie A
4 forțe din Europa se luptă pentru transferul unei vedete din naționala Germaniei
ACUM 14 ORE
Ligue 1
Verdictul medicilor pentru Messi! Când va reveni starul lui PSG pe teren după accidentare
ACUM 17 ORE