Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul emoționant transmis de cei de la Liverpool în timpul pandemiei de COVID-19

Sebastian Ujica

Publicat 27/03/2020 la 09:04 GMT+2

Antrenorii și jucătorii celor de la Liverpool au trimis mesaje de mulțumire către cei care luptă împotriva coronavirusului.

Jurgen Klopp Liverpool

Credit imagine: Twitter

FC Liverpool a postat un video în care a adunat mesaje din întreaga lume de la antrenori, jucători atât de la echipa de băieți, cât și de la cea de fete.
Eu, alături de staff și toți jucătorii de la Liverpool vrem să avem această oportunitate de a vă trimite un mesaj de mulțumire către toți oamenii incredibili care lucrează în serviciile de sănătate. Este incredibil ce faceți și din partea tuturor celor de la LFC vreau să vă spun mulțumesc. Sau, așa cum spunem în Germania, vielen dank | Jurgen Klopp
Roberto Firmino, James Milner, Mohamed Salah, Sadio Mane, Jordan Henderson, Alisson Becker, Virgil Van Dijk, Joe Gomez, Andy Robertson, Takumi Minamino, Trent Alexander-Arnold, Gini Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain, Divock Origi, Dejan Lovren, Fabinho, Naby Keita, jucători de la echipa secundă, asistentul Pep Lijnders și echipa feminină a clubului au transmis mesaje de mulțumiri către toate cadrele medicale și toți cei implicați în lupta contra pandemiei de COVID-19.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo