Jose Mourinho a oferit ”un reminder” fanilor lui Liverpool că au trecut șapte ani de la victoria cu 2-0 a lui Chelsea pe Anfield. Acel succes al londonezilor a costat-o pe Liverpool titlul, oprind o serie de 11 victorii consecutive ale cormoranilor.
Demba Ba a deschis scorul pentru Chelsea la sfârșitul primei reprize după ce Steven Gerrard a alunecat și a oferit mingea pe tavă francezului pentru ca apoi Willian să dubleze avantajul londonezilor în prelungiri.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
ACUM 4 ORE

Ironia lui Jose Mourinho

Victoria lui Chelsea a oprit o serie de 16 meciuri fără înfrângere pentru Liverpool. Antrenorul cormoranilor, Brendan Rodgers, a declarat după meci că Chelsea ”a parcat două autobuze, nu unul”, făcând referire la abordarea ultradefensivă a albaștrilor.
Acum Mourinho a ales să le reamintească fanilor lui Liverpool de acel moment printr-o postare pe contul său de Instagram. El a postat o fotografie în care se vede cum Steven Gerrard vrea să repună mingea în joc cât mai rapid, doar ca aceasta să fie reținută de portughez. Descrierea fotografiei denotă ironia lui Jose: ”Joc de posesie!”.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
ACUM 5 ORE
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
ACUM 6 ORE