Fost antrenor secund de la Manchester City și fost căpitan la Arsenal, Arteta a fost confirmat oficial vineri seara după ce a semnat un contract pe trei ani și jumătate ca antrenor principal. Arteta primește pe mâini un club aflat într-o situație disperată iar spaniolul nu a irosit deloc timp: a transmis un mesaj dur la prima sa conferință de presă.
”Așa se simte de dinafară”, a răspuns Arteta fiind întrebat dacă Arsenal este un club pierdut. ”Aș vrea să încep pas cu pas și să înțeleg de ce s-a ajuns aici. Există motive și un istoric și trebuie să încep să înțeleg repede de ce se întâmplă asta, să implementez unele măsuri. Aceasta este provocarea”, a declarat Arteta.
https://i.eurosport.com/2019/02/15/2523797.jpg
Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
ACUM 21 ORE
”Am ideile mele pe care le voi ține pentru mine pentru că trebuie să le verific cu jucătorii, să îi văd cum sunt. Vreau să fac lucrurile în stilul meu dar vreau să îi conving că aceasta este calea bună”, a continuat spaniolul.
”Nu vreau să se ascundă. Vreau ca lumea să își asume responsabilitatea și vreau ca oamenii să aibă pasiune și energie. Oricine nu va adopta această mentalitate, nu este destul de bun pentru această cultură”, consideră Arteta.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Arsenal se reorientează după ce l-a ratat pe Vlahovic! Arteta vrea un vârf care a costat o avere
IERI LA 09:24
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Dybala, disputat de 3 forțe ale Europei! Spurs, în cursă pentru Luis Diaz
IERI LA 05:55