Cea mai lungă așteptare a luat sfârșit joi pentru tabăra roșie a orașului Liverpool. Agonie. Furie. Tristețe. Speranțe. Resemnare. Fanii lui Liverpool au trecut prin toate aceste stări și multe altele în ultimii 30 de ani în așteptarea titului care parcă se încăpățâna să nu mai vină și pe Anfield. Până când a venit un anume german, cu șapcă și ochelari și nimic n-a mai fost la fel. Carismaticul tehnician din Germania le-a ținut vie speranța și le-a îndeplinit visul fanilor de pe Anfield.
Este fără îndoială o perioadă dureroasă pentru tabăra albastră a Liverpool-ului, însă antrenorul lui Everton recunoaște că trupa de pe Anfield a devenit o mașinărie de când Jurgen Klopp a preluat conducerea, în 2015. Carlo Ancelotti a spus, pentru Sky Sports Italia, că a vorbit deja cu germanul și l-a felicitat încă de la întâlnirea lor de pe Goodison Park, dep pe 21 iunie, meci încheiat cu o remiză albă.

Carlo Ancelotti, laude pentru Jurgen Klopp

Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
IERI LA 14:11
Am o relație foarte bună cu Jurgen. Ne-am întâlnit săptămâna trecută când totul era decis virtual, am vorbit și l-am felicitat. Klopp este arhitectul acestui succes, este meritul lui, nu doar pentru victoria din Premier League, dar pentru tot ce a reușit de când a ajuns la această echipă în urmă cu cinci ani. Cu răbdare, a reușit să construiască mașinăria perfectă. Este opera lui – Carlo Ancelotti, pentru Sky Sports Italia
Ancelotti a precizat, de asemenea, că locuiește în Cosby, departe de nebunia din Liverpool, însă a recunoscut că s-a confruntat cu sărbătoarea titlului ajuns pe Anfield în acest sezon competițional. Chiar dacă vecinul lui este Wijnaldum. Ancelotti a spus că olandezul nu a sărbătorit acasă, ci alături de echipă, așa că nu a fost nevoit să audă îndeaproape sărbătoarea rivalilor.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53