Mijlocașul lui Tottenham a confirmat că toată lumea se simte bine, deși el și fratele său au fost loviți în zona feței de indivizii respectivi.
Alli a trecut prin momente teribile noaptea trecută. Jucătorul de 24 de ani s-a trezit cu tâlhari cu fețele acoperite în casa sa din Londra, în timp ce juca biliard cu niște prieteni și iubita lui, Ruby Mae.
Internaționalul englez a primit o lovitură în zona feței de la unul dintre tâlhari, fratele său adoptat fiind și el lovit după ce a încercat să-i oprească. La final, hoții au plecat din casa din Hadley Wood, Herts cu 2 ceasuri scumpe și bijuterii ce îi aparțineau lui Mae.
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
ACUM 26 MINUTE
"Vă mulțumesc pentru mesajele de susținere. A fost o experiență oribilă, dar suntem bine cu toții.", a scris Alli, pe contul de Twitter.

Alli, în afara oricărui pericol

Poliția a confirmat faptul că a fost chemată la casa lui Dele Alli și a sugerat că tâlharii au premeditat jaful. Din fericire, rănile suferite de Dele Alli și fratele său au fost superficiale și nu a fost nevoie de tratament la spital.
https://i.eurosport.com/2020/05/13/2818312.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Van Dijk și Salah nu joacă împotriva lui Southampton. Ultimele vești despre starea celor doi
ACUM 3 ORE
Premier League
E gata! Transferul lui Marquinhos la Arsenal a fost făcut, urmează Gabriel Jesus
ACUM 5 ORE