Jurgen Klopp a răspuns la sugestia că sezonul din Premier League ar trebui anulat și rezultatele să nu fie luate în considerare, insistând că Liverpool merită să devină campioană.
Liverpool era lider în Premier League cu 25 de puncte avans (un meci în plus disputat față de Man City) când sezonul a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus.

Mesajul lui Klopp

Premier League
Jurgen Klopp, scrisoare emoționantă către un fan al lui Liverpool care suferă de o boală gravă
ACUM 5 ORE
Liverpool mai are nevoie de 2 victorii pentru a deveni matematic campioană iar acest lucru se poate întâmpla în luna iunie. Cluburile au votat pentru reluarea antrenamentelor, astfel că totul curge în această direcție.
Însă au existat momente în care fanii lui Liverpool s-au temut că le va fi refuzată șansa de a câștiga primul titlu după 30 de ani. Karren Brady, co-owner al West Ham, a declarat în mai multe rânduri.că sezonul ar trebui anulat definitiv
Însă Klopp consideră că o asemenea decizie nu este justă în condițiile în care s-a disputat deja o bună parte din campionat.
Au existat discuții că sunt oameni care vor ca sezonul să fie anulat, rezultatele șterse. Iar eu mă gândeam: poftim? Am jucat 76% din sezon și vreți să ștergeți tot? Suntem pe primul loc în clasamentul meciurilor de acasă, pe primul loc în clasamentul meciurilor în deplasare. Este un sezon în care ar trebui să devenim campioni
Modul în care gestionăm această criză este cel mai important. Însă asta nu înseamnă că anumite lucru nu sunt deloc importante doar pentru că au o importanță mai mică acum. Personal, aș considera că este nedrept, să spui că nu s-a întâmplat nimic din acest sezon.
Cred că sunt lucruri în viață mai rele decât să nu fii campion. Mulți oameni din jurul nostru au problema mari. Oamenii mor, asta se întâmplă în viața normală, dar în acest moment o fac din cauza unui virus pe care nimeni nu îl știa și de care nimeni nu era pregătit. Nu ne putem pregăti pentru orice, însă trebuie să reacționăm. Aceasta este cea mai mare parte din viața mea, să reacționez la lucrurile la care nu mă așteptam
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM 16 ORE
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 5-a din Premier League
ACUM 18 ORE