Galezul împrumutat de la Real Madrid începe să se ridice în sfârșit la nivelul așteptărilor în nordul Londrei, marcând patru goluri în ultimele patru meciuri în toate competițiile.
Bale, care nu este dispus să renunțe la salariul uriaș primit de la Real Madrid, a sosit accidentat în septembrie la Spurs și a avut dificultăți în a reveni la 100% din capacitate de atunci, însă acum pare în sfârșit să fi ajuns la cea mai bună formă a sa.
Galezul este fericit să trăiască în Marea Britanie așa că există destule speculații privind transformarea împrumutului într-un transfer definitiv, dar Mourinho insistă că Real Madrid este cea cu putere de decizie.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Jose Mourinho, despre viitorul lui Gareth Bale

”Nu este jucătorul lui Tottenham așa că Real Madrid are toată puterea”, a declarat Mourinho.
Au un jucător care mai are doar un an de contract și au toată puterea în mâinile lor. Eu am doar un jucător venit sub formă de împrumut și încerc să scot ce e mai bun din el pentru Tottenham.
”Încercăm să avem grijă de jucătorul care este împrumutat la noi, din respect pentru cei care l-au trimis la noi. Dar dacă vreți să întrebați pe cineva despre viitorul lui Bale, puteți să vă rugați colegii de la Madrid să îl întrebe pe Zidane”, a continuat Mourinho.
Acum mai puțin de o lună, Mourinho părea să pună sub semnul întrebării atitudinea lui Bale după ce galezul a cerut o radiografie pentru o accidentare pe care portughezul a numit-o ”nu atât de evidentă”. Mai mult, Mourinho l-a criticat pe Bale pentru o postare pe Instagram în care el spunea că tocmai avusese o sesiune de antrenamente bună, deși cu o zi înainte se retrăsese de la un meci al lui Tottenham.
”Accidentările sunt ceva foarte personal, cred că jucătorii rămân cu urme. De multe ori nu este vorba doar de urme fizice, este vorba și de traume emoționale, după ce se accidentează, durează ca un jucător să își revină complet și din punct de vedere psihic”, consideră Mourinho.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52