Galezul împrumutat de la Real Madrid începe să se ridice în sfârșit la nivelul așteptărilor în nordul Londrei, marcând patru goluri în ultimele patru meciuri în toate competițiile.
Bale, care nu este dispus să renunțe la salariul uriaș primit de la Real Madrid, a sosit accidentat în septembrie la Spurs și a avut dificultăți în a reveni la 100% din capacitate de atunci, însă acum pare în sfârșit să fi ajuns la cea mai bună formă a sa.
Galezul este fericit să trăiască în Marea Britanie așa că există destule speculații privind transformarea împrumutului într-un transfer definitiv, dar Mourinho insistă că Real Madrid este cea cu putere de decizie.
Premier League
OFICIAL. City, lovitură pe piața transferurilor! Noua senzație din Brazilia va ajunge pe Etihad
ACUM O ORĂ

Jose Mourinho, despre viitorul lui Gareth Bale

”Nu este jucătorul lui Tottenham așa că Real Madrid are toată puterea”, a declarat Mourinho.
Au un jucător care mai are doar un an de contract și au toată puterea în mâinile lor. Eu am doar un jucător venit sub formă de împrumut și încerc să scot ce e mai bun din el pentru Tottenham.
”Încercăm să avem grijă de jucătorul care este împrumutat la noi, din respect pentru cei care l-au trimis la noi. Dar dacă vreți să întrebați pe cineva despre viitorul lui Bale, puteți să vă rugați colegii de la Madrid să îl întrebe pe Zidane”, a continuat Mourinho.
Acum mai puțin de o lună, Mourinho părea să pună sub semnul întrebării atitudinea lui Bale după ce galezul a cerut o radiografie pentru o accidentare pe care portughezul a numit-o ”nu atât de evidentă”. Mai mult, Mourinho l-a criticat pe Bale pentru o postare pe Instagram în care el spunea că tocmai avusese o sesiune de antrenamente bună, deși cu o zi înainte se retrăsese de la un meci al lui Tottenham.
”Accidentările sunt ceva foarte personal, cred că jucătorii rămân cu urme. De multe ori nu este vorba doar de urme fizice, este vorba și de traume emoționale, după ce se accidentează, durează ca un jucător să își revină complet și din punct de vedere psihic”, consideră Mourinho.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Varianta surpriză pregătită de Tottenham! Pe cine vor să aducă dacă nu va semna Nagelsmann
ACUM 4 ORE
Premier League
Măsura luată de Manchester United după ce fanii au intrat în baza de antrenamente pentru a protesta
ACUM 5 ORE