Virgil Van Dijk a răspuns în stil de mare jucător unui atac venit de pe Goodison Park. Atacantul lui Everton, Richarlison a încins spiritele înaintea derbyului cu Liverpool, care va fi la Eurosport 1 HD în această seară de la 9. Cel mai scump jucător cumpărat vreodată de Liverpool, Virgil Van Dijk a adus o siguranță defensivă nemaiîntâlnită la Liverpool în ultimii...mulți ani, iar la capitolul discurs stă cel puțin la fel de bine. Olandezul a fost o piesă esențială în mecanismul gândit de Klopp pentru finala Champions League din 2019, dar și pentru acest sezon din Premier League în care Liverpool și-a dominat clar rivalii.
Abia așteptăm! Vom face ce ne place atât de mult, vom fi din nou pe teren și singura părere de rău este legată de faptul că fanii noștri nu vor putea fi alături de noi

"Vrem 9 victorii"

Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
ACUM O ZI
Premier League a revenit după trei luni, iar pentru orașul Liverpool derbyul de astăzi are o conotație specială. FC Liverpool mai are nevoie de două succese din ultimele 9 etape pentru câștiga trofeul așteptat din 1990. Van Dijk e convins că titlul este câștigat deja, dar nu renunță la nimic.
Pentru mine, câștigarea Premier League este un vis devenit realitate. Am fost foarte aproape sezonul trecut, dar acum vom încerca să ne impunem în fiecare meci. Mai avem 9 etape și vrem să obținem maxim! Nu am câștigat nimic deocamdată și vom încerca să-i facem fericiți pe fanii noștri
Van Dijk trimite un mesaj clar pentru echipele care își fac planuri pentru sezonul următor.
Avem o mentalitate corectă și știm ce avem de făcut. Acest drum este doar la început. Vom fi mai buni decât am fost în acest sezon!
https://i.eurosport.com/2020/06/20/2836261.jpg
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
IERI LA 10:22
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
IERI LA 07:45