Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul lui Virgil Van Dijk către rivalii din Premier League "Este doar începutul unei hegemonii"

Ion Alexandru

Publicat 21/06/2020 la 11:11 GMT+3

Liverpool mai are nevoie de doar 6 puncte din ultimele 9 etape pentru a sărbători primul titlu de campioană după 30 de ani. Van Dijk este sigur că această echipă este doar la începutul unei perioade extraordinare.

Virgil van Dijk e convins că Liverpool este doar la începutul unei perioade extraordinare în Premier League

Credit imagine: Getty Images

Virgil Van Dijk a răspuns în stil de mare jucător unui atac venit de pe Goodison Park. Atacantul lui Everton, Richarlison a încins spiritele înaintea derbyului cu Liverpool, care va fi la Eurosport 1 HD în această seară de la 9. Cel mai scump jucător cumpărat vreodată de Liverpool, Virgil Van Dijk a adus o siguranță defensivă nemaiîntâlnită la Liverpool în ultimii...mulți ani, iar la capitolul discurs stă cel puțin la fel de bine. Olandezul a fost o piesă esențială în mecanismul gândit de Klopp pentru finala Champions League din 2019, dar și pentru acest sezon din Premier League în care Liverpool și-a dominat clar rivalii.
Abia așteptăm! Vom face ce ne place atât de mult, vom fi din nou pe teren și singura părere de rău este legată de faptul că fanii noștri nu vor putea fi alături de noi

"Vrem 9 victorii"

Premier League a revenit după trei luni, iar pentru orașul Liverpool derbyul de astăzi are o conotație specială. FC Liverpool mai are nevoie de două succese din ultimele 9 etape pentru câștiga trofeul așteptat din 1990. Van Dijk e convins că titlul este câștigat deja, dar nu renunță la nimic.
Pentru mine, câștigarea Premier League este un vis devenit realitate. Am fost foarte aproape sezonul trecut, dar acum vom încerca să ne impunem în fiecare meci. Mai avem 9 etape și vrem să obținem maxim! Nu am câștigat nimic deocamdată și vom încerca să-i facem fericiți pe fanii noștri
Van Dijk trimite un mesaj clar pentru echipele care își fac planuri pentru sezonul următor.
Avem o mentalitate corectă și știm ce avem de făcut. Acest drum este doar la început. Vom fi mai buni decât am fost în acest sezon!
Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo