Liverpool este la 25 de puncte în fruntea Premier League și mai are nevoie de doar 2 victorii pentru a câștiga primul titlu de campioană după 30 de ani. Sezonul în Premier League urmează să se reia în luna iunie după votul favorabil de luni.
Astfel, orice emoție exista pentru cei de la Liverpool că ar putea rata momentul s-a risipit. Mai mult, cei de la Premier League au anunțat că sunt în favoarea unei ceremonii de decernare a trofeului către jucători!

Liverpool se pregătește să primească titlul

League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 5 ORE
Șeful executiv al Premier League, Richard Masters, a confirmat că va sprijini planurile pentru o prezentare a trofeului Premier League, în cazul în care situația va permite acest lucru.
Dacă este posibil, da, vrem să organizăm o prezentare a trofeului. Vrei să le oferi jucătorilor și celor din staff momentul pentru care au muncit din greu. Da, vom încerca să o facem, exceptând cazul în care nu ar fi posibil din cauza temerilor legate de siguranță
Cluburile din Premier League au votat luni în unanimitate pentru reluarea antrenamentelor în grupuri de maxim 5 jucători, păstrându-se distanțarea socială, acesta fiind un mare pase în față în tentativa de a relua campionatul. La videoconferința la care au participat cluburi, Premier League nici nu a adus în discuție varianta încheierii premature a sezonului, așa cum s-a întâmplat în Scoția, însă s-au continuat cele legate de disputarea meciurilor pe teren neutru.
Masters a mărturisit că Premier League ia "notițe" de la Bundesliga după ce campionatul Germaniei a revenit în weekendul trecut. "Nemții sunt cu câțiva pași înaintea noastră, evident, și putem învăța de la ei, putem urmări și putem avea încredere din succesul lor. Cred că repornirea campionatului, faptul că am văzut cum s-a jucat, care a fost calitatea meciurilor și observând <<pachetul>> unui meci disputat cu porțile închise a oferit mult optimism către Premier League și celelalte ligi europene".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53