Jordan Pickford l-a accidentat grav pe Virgil van Dijk în debutul meciului dintre Everton și Liverpool, încheiat 2-2, în etapa a 5-a din Premier League, iar acum fundașul olandez riscă să rateze restul sezonului.
Liverpool a emis un comunicat oficial în care anunță că Virgil van Dijk a suferit o accidentare severă la ligamentele genunchiului. Fundașul olandez va fi supus unei intervenții chirurgicale în următoarea perioadă.
Aymeric Laporte, fundașul central al lui Manchester City, trecut și el prin momente dificile din cauza accidentărilor, i-a transmis un mesaj olandezului pe contul său de Twitter: ”Îmi pare rău. Multă baftă și o recuperare rapidă! Nu este niciodată ceva bun (o accidentare), chiar dacă se întâmplă unui rival”.
Premier League
Klopp, despre venirea lui Rangnick la United: "Din nefericire, vine în Premier League"
ACUM 13 ORE

Virgil van Dijk ar putea lipsi tot sezonul

"Liverpool confirmă că Virgil van Dijk va fi supus unei intervenții chirurgicale la genunchiul drept, ca urmare a accidentării suferite în meciul cu Everton. Ligamentele genunchiului său au fost deteriorate, în urma contactului cu Jordan Pickford.
În urma testelor s-a ajuns la concluzia că Van Dijk trebuie operat. Momentan nu se știe când va reveni pe teren. După intervenția medicală, fundașul va începe perioada de recuperare.", au anunțat cei de la Liverpool, pe site-ul oficial.
De obicei, o astfel de accidentare poate necesita o perioadă de recuperare între 6 și 12 luni iar totul depinde de jucător și felul în care acesta revine la normal după operație.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Rangnick, făcut praf: "Nu îi pasă câtuși de puțin de fotbal, e un trădător și un mercenar"
ACUM 15 ORE
Premier League
S-a răzbunat Manchester United pe Zidane și PSG? Trei "iepuri" dintr-o lovitură pentru "diavoli"
ACUM 17 ORE