”Lui Mauricio, pentru munca pe care a depus-o, aș vrea să îi spună că acest club va fi mereu casa lui”, a afirmat Mourinho.
”Poate veni când dorește. Când îi e dor de jucători, când îi e dor de oamenii cu care a lucrat. Ușa este mereu deschisă pentru el. Va găsi fericirea din nou. Va găsi un club mare din nou. Va avea un viitor grozav”, a continuat portughezul.
Fostul antrenor de la Manchester United și Chelsea l-a înlocuit pe Mauricio Pochettino, care a fost dat afară marți seara.
Premier League
Mikel Arteta se confruntă cu o criză la Arsenal! 8 jucători indisponibili pentru derby-ul cu Spurs
28/09/2022 LA 09:24
Negocierile dintre Spurs și Mourinho, care este fără echipă de când a fost dat afară de Man United în decembrie 2018, s-au intensificat în ultimele zile și s-au încheiat miercuri dimineață.
Primul meci al lui Tottenham cu Mourinho pe bancă va fi sâmbătă la West Ham, partidă transmisă în direct pe Eurosport 1 de la 14:30.
Tottenham este doar pe locul 14 în clasament, cu 14 puncte după 12 etape, la 11 puncte de locul 4 care duce în UEFA Champions League. Plecarea lui Pochettino era anunțată de presa din Anglia după o discuție în pauză internațională a acestuia cu patronul Daniel Levy.
Premier League
Conte, lăudat de un jucător important de la Tottenham! "E cel mai motivat om pe care îl cunosc!"
26/09/2022 LA 12:02
Premier League
Tottenham, de neînvins în Premier League! Spurs a trecut fără probleme de Leicester
17/09/2022 LA 18:24