Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi este tentat să joace la Manchester City sau Juventus. O spune un fost Balon de Aur de la Barça

Ion Alexandru

Actualizat 07/07/2020 la 20:38 GMT+3

Messi nu și-a prelungit contractul cu Barcelona și Rivaldo e convins că ar putea accepta o plecare din Spania. Fostul Balon de Aur a dezvăluit că Messi ar putea merge lângă Guardiola la Manchester City sau chiar lângă Ronaldo la Juventus.

Leo Messi | Sevilla-Barça

Credit imagine: Getty Images

Messi își termină contractul cu Barcelona în 2021, iar problemele din ultimul an de pe Camp Nou îl fac să se gândească la o nouă echipă. Chiar dacă situația sa la Barcelona este stabilă în această vară, Rivaldo este convins că sunt cel puțin două echipe care ar face orice pentru starul argentinian.
Dacă nu își prelungește contractul, sigur sunt probleme serioase. Messi cred că s-a săturat de problemele din jurul clubului din ultima perioadă. Ar fi trist să-l văd cum pleacă de la Barcelona. Când i se termină contractul, Messi va avea 34 de ani și se va putea adapta cu ușurință în Premier League. În ciuda conexiunii emoționale cu Barcelona, Messi s-ar putea muta la Manchester Pentru a juca la City. Sunt sigur că Guardiola visează la asta! - Rivaldo, ambasador Betfair

Messi-Ronaldo, visul unei nopți de vară

O altă potențială destinație pentru Messi este Juventus. Italienii ar putea îndeplini o dorință incredibilă a fanilor fotbalului. Un cuplu Messi-Ronaldo ar fi ceva fabulos.
Dacă s-ar întâmpla asta ar fi o adevărată lovitură de imagine. Sunt sigur că Juve și-ar recupera rapid investiția și sunt mulți fani care și-ar dori să-i vadă coechipieri pe cei care au dominat fotbalul mondial în ultima decadă. Ar fi ceva istoric! - Rivaldo, ambasador Betfair
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo