Fundașul dreapta al trupei lui Jurgen Klopp, ajuns în 2004 la juniorii lui Liverpool, a reușit cele mai multe pase decisive în Premier League de la începutul sezonului trecut: 22. Aflat în pauza competițională de iarnă, Arnold a inițiat, pe contul său de Twitter, o sesiune de întrebări și răspunsuri alături de fanii săi.
Printre curiozitățile oamenilor s-a numărat și întrebarea "Cu cine ai alege să joci în echipă? Cu Messi sau Cristiano Ronaldo?". Fundașul englez a răspuns simplu: "Hendo" (n.r. - Jordan Henderson), lucru care arată, încă o dată, respectul și aprecierea reciprocă din vestiarul "cormoranilor".
https://i.eurosport.com/2020/01/23/2760191.jpg
Premier League
Ei sunt jucătorii care au scris istorie în tricoul lui Liverpool! Topul celor mai buni fotbaliști
29/04/2022 LA 10:32

Henderson, un lider în vestiarul lui Liverpool

Jordan Henderson este un adevărat lider la Liverpool, fiind numit căpitanul liderului din Anglia după plecarea lui Steven Gerrard. Henderson este omul de bază de la mijlocul terenului, reușind să facă excelent legătura dintre linia defensivă și atacul "cormoranilor". Pasiunea, devotamentul și dăruirea mijlocașului de 29 de ani reprezintă elementele care l-au impresionat pe tânărul Arnold, acesta încercând să urmeze exemplul colegilor săi mai experimentați.
După 25 de etape, Liverpool este lider în Premier League, cu un avans de 22 de puncte în fața urmăritoarei Manchester City. Neînvinsă în actualul sezon, formația lui Klopp se îndreaptă cu pași repezi către primul titlu de campioană din ultimii 30 de ani.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ce le-a spus Jurgen Klopp jucătorilor săi la pauza meciului cu Manchester City! "Asta spune multe"
12/04/2022 LA 08:13
Liga Campionilor UEFA
S-a scris istorie în meciul dintre Liverpool și Inter din Champions League! Ce record a fost doborât
17/02/2022 LA 05:38