Mesut Ozil a semnat cu Fenerbahce în iarnă, din postura de jucător liber de contract. La momentul respectiv s-a crezut că mijlocașul și-a reziliat complet contractul cu "tunarii", care l-ar fi lăsat să plece gratis tocmai pentru a scăpa de salariul său imens: 350.000 de £ pe săptămână.
Lăsat în afara lotului pentru acest sezon de Mikel Arteta, Ozil a plecat de pe Emirates, dar nu a renunțat la salariul pe care urma să-l încaseze până în iunie, când contractul său urma să expire.
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
ACUM 14 MINUTE

Mesut Ozil continuă să încaseze o sumă uriașă de la Arsenal

The Athletic scrie că formația din nordul Londrei îi plătește în continuare lui Ozil 90% din salariu, adică peste 315.000 de £ pe săptămână, lucru foarte rar întâlnit în fotbalul actual. Restul de 35.000 de £ pe săptămână sunt plătiți de Fenerbahce. Începând din sezobul viitor, Ozil va avea un salariu mult mai mic la gruparea din capitala Turciei: 68.000 de £ săptămânal.
Arsenal și-a spulberat structura salarială pentru a-l face pe Ozil cel mai bine plătit jucător din istoria sa, în ianuarie 2018, oferindu-i un acord pe trei ani, cu un salariu de 350.000 de £ pe săptămână. Decizia s-a dovedit o mare eroare, jucătorul ieșind din formă în scurt timp, iar atât Unay Emery, cât și Mikel Arteta s-au bazat din ce în ce mai puțin pe el.
Mutarea la Fenerbahce nu i-a priit deocamdată lui Ozil, care a jucat numai 7 meciuri înainte să sufere o ruptură de ligamente, care îl vor ține departe de teren pe acest final de stagiune.
Bugetul de salarii de la Arsenal se va aerisi serios în vară, când vor mai pleca și alți jucători de pe Emirates. Sursa citată notează că David Luiz va pleca liber de contract, iar Lucas Torreira și Matteo Guendouzi vor fi amândoi vânduți, după ce au fost împrumutați în acest sezon. De asemenea, împrumuturile lui Dani Ceballos și Mat Ryan nu vor fi prelungite, iar situația lui Hector Bellerin este încă incertă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Romanian Liga 2
Astra, înfrângere incredibilă cu 19-0 în Liga a 3-a! Fosta campioană are un golaveraj de necrezut
ACUM 5 ORE
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
ACUM 12 ORE