Mesut Ozil nu a mai jucat pentru Arsenal din martie și nu a fost inclus în lotul "tunarilor" în acest sezon, nici pentru Premier League, nici pentru Europa League. Cu puțin timp în urmă, Mikel Arteta a dat de înțeles că mijlocașul german ar putea face parte din echipă în a 2-a parte a sezonului, iar acum impresarul său a oferit noi detalii despre viitorul fotbalistului.
"Mesut are încă șase luni de contract cu Arsenal. Cu siguranță îi lipsește fotbalul. În prezent lucrează din greu pentru a purta din nou tricoul lui Arsenal și va continua să o facă.", a declarat Erkut Sogut, citat de Goal.com.

Fenerbahce insistă pentru Mesut Ozil

Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM O ZI
Impresarul mijlocașului de 32 de ani a menționat că a purtat discuții preliminare cu mai multe cluburi, întrucât germanul nu duce lipsă de oferte, dar că discuțiile oficiale vor putea începe abia în luna ianuarie, dar a subliniat că germanul va rămâne la Arsenal, cel puțin până la vară. Conform impresarului, cel mai interesat club de serviciile lui Ozil este Fenerbahce.
"Aș dori să precizez clar situația noastră în ceea ce privește Fenerbahce. Da, am avut întâlniri cu ei. Am avut o conversație individuală cu cei mai importanți oameni ai clubului. Cu toate acestea, nu putem purta discuții oficiale de transfer înainte de luna ianuarie. Am primit oferte de transfer pentru Mesut din întreaga lume. Este cunoscut și interesul lui Fenerbahce, dar Mesut Ozil vrea să își ducă la bun sfârșit contractul cu Arsenal.", a completat Erkut Sogut.
https://i.eurosport.com/2020/08/13/2863745.jpg

Ozil vrea să joace din nou pentru Arsenal

De la începutul acestui sezon, Ozil a avut mai multe postări pe rețelele de socializare, prin care a sugerat că se pregătește exemplar și face tot ceea ce depide de el pentru a juca din nou pentru Arsenal. Ținând cont de situația dezastruoasă în care se află clubul din nordul Londrei, este foarte posibil ca Arteta să apeleze din nou la mijlocașul turc începând cu returul din Premier League.
Chiar dacă va evolua din nou pentru "tunari" în a 2-a parte a sezonului, e greu de crezut că Ozil și Arsenal vor mai ajunge la un consens pentru un nou contract. Salariul mijlocașului este unul uriaș: 350.000 de £ pe săptămână, iar Arsenal nu-i va face o ofertă apropiată de această sumă.
Totuși, revenirea lui în lotul echipei lui Arteta ar duce la o despărțire decentă în vară, Ozil fiind unul dintre cei mai importanți oameni de la clubul londonez din ultimii anii. El a ajuns la Arsenal în 2013 și a câștigat 4 Cupe ale Angliei alături de această echipă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/17/2957400.jpg
Premier League
Arteta, lăudat după victoria lui Arsenal: "Poate fi următorul Arsene Wenger!"
IERI LA 04:35
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55