Mesut Ozil a avut o carieră extraordinară. Mijlocașul celor de la Arsenal a câștigat Campionatul Mondial cu Germania în 2014 și a cucerit titlul din La Liga cu Real Madrid în 2011/2012. De asemenea, Ozil a câștigat de patru ori Cupa Angliei cu Arsenal în cei șapte ani petrecuți în nordul Londrei.
Ozil a avut însă parte de o perioadă mai dificilă în ultimii ani la Arsenal și a vorbit despre acest lucru pentru The Athletic luna trecută: ”Evident, lucrurile au fost dificile recent, dar iubesc Arsenal, iubesc să joc aici, iubesc oamenii de la club și iubesc Londra, este casa mea. Indiferent de ce s-a întâmplat în ultimele două sezoane, sunt fericit și puternic din punct de vedere mental. Vreau să-mi ajut echipa, știu de ce sunt capabil pe teren”.
Întrebat în sesiunea de pe Twitter de unul dintre fani ce ar alege între a se retrage și a juca pentru Tottenham, Ozil a oferit un răspuns acid: ”Dacă vreau să nu câștig niciun trofeu, o să merg la Tottenham!”.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 14 ORE

Răspunsurile lui Mesut Ozil

  • Cu cine ar juca dintre membrii ”invincibililor” - echipa lui Arsenal care a cucerit titlul neînvinsă în 2003/2004:”Greu de ales. Henry, Bergkamp și Pires... toată echipa era fantastică. Dacă ar fi să aleg unul singur, aș merge pe bunul meu prieteni Robert (Pires). Mereu i-am admirat creativitatea pe teren”.
  • Ce l-a făcut să înființeze ONG-uri și să facă donații: ”Este cel mai frumos lucru din lume.. să faci alți oameni fericiți și să le schimbi viețile. Sunt conștient că sunt într-o situație privilegiată ca fotbalist și știu ce înseamnă să crești în sărăcie”.
  • Părerea sa despre Sergio Ramos: ”Unul dintre cei mai mari fundași din istoria fotbalului. Și un caracter extraordinar”.
  • Primul ”11” de vis al lui Ozil:”Casillas - Lahm, Ramos, Boateng, Marcelo - Xabi Alonso, Cazorla - Di Maria, Kaka, C. Ronaldo - Benzema”. Așadar un singur jucător de la Arsenal a ales Ozil în primul său ”11” ideal.
  • Cel mai bun coechipier de la Arsenal: ”Matthieu Flamini. A dat două goluri cu Tottenham”.
  • Cel mai bun fundaș împotriva căruia a jucat: ”Carles Puyol”.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 16 ORE
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 17 ORE