Jamie Carragher consideră că este ”rușinos” faptul că Paul Pogba nu a putut să își găsească cea mai bună formă pentru niciunul dintre managerii care au stat pe banca lui Manchester United de când a sosit francezul de la Juventus în 2016.
Pogba a fost titular în doar patru meciuri din cele șapte jucate de United în Premier League în acest sezon și într-o singură partidă din UEFA Champions League. Viitorul francezului la United este sub semnul întrebării, din nou, după ce a declarat că este ”visul” său să joace la Real Madrid.

Jamie Carragher, declarații dure despre Paul Pogba

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
”Încă vorbim despre care ar putea fi cea mai bună poziție pentru Paul Pogba. El e deja la acest club de patru ani. Cred că asta înseamnă că nu a jucat niciodată destul de bine în vreo poziție sau așezare tactică, încercată de managerii lui United”, a declarat Carragher pentru talkSPORT.
”Dacă mi-ar spune cineva mie că pot juca bine doar cu un anumit manager, mi-ar fi rușine!”, a declarat Carragher. Forma sub așteptări a lui Paul Pogba de la Manchester United nu a fost continuată și la naționala Franței, acolo unde mijlocașul a fost un jucător esențial pentru Didier Deschamps în succesul de la Campionatul Mondial din 2018.
”Unii manageri își asumă meritele pentru diferiți jucători, poate că i-au crescut sau i-au avut la dispoziție în apogeul carierei. Dar dacă eu aș fi simțit că eu nu pot juca bine petnru că nu am avut un anumit manager... cred că totul depinde de mine, nu de manager. Nu aș da vina pe un antrenor. Fanii lui Pogba spun că Mourinho era prea defensiv sau că Solskjaer nu este un antrenor de top, dar eu dacă aș fi în locul lui, m-aș uita la mine în primul rând”, a adăugat Carragher.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52