Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Mi-au murit rude din cauza COVID-19". Sterling, despre "Project Restart"

Cristian Mihală

Actualizat 12/05/2020 la 12:53 GMT+3

Liga Engleză de Fotbal și reprezentanții cluburilor pregătesc în cel mai mic detaliu "Project Restart", reînceperea sezonului în Premier League, însă mulți jucători se tem. Raheem Sterling, vedeta lui City, a atras atenția că siguranța fotbaliștilor ar trebui să primeze.

Raheem Sterling

Credit imagine: Imago

Există temeri că un număr de 50 de jucători din Premier League pun în pericol "Project Restart", amenințând că vor refuza să joace fotbal din cauza temerilor legate de siguranță.
Printre cei care nu văd cu ochi buni reluarea sezonului e și Raheem Sterling, cel care a fost poate cel mai bun om al lui Pep Guardiola în acest sezon.
"Un prieten foarte apropiat și-a pierdut bunica. Rude ale mele au murit din cauza coronavirus. Trebuie să fim înțelepți și să avem grijă de noi și de ce se întâmplă în jurul nostru. Cu toții suntem pasionați de fotbal și vrem să se întoarcă. Dar trecem prin pandemie. Trebuie să ne asigurăm că totul este sigur pentru toată lumea, nu putem să ne întoarcem doar din rațiuni sportive și economice", a spus englezul, citat de Mundo Deportivo.

Și Kun Aguero se teme de coronavirus

Sterling nu e singurul jucător de la City care a dat de înțeles că ar prefera ca sezonul să nu se reia, în condițiile în care nu există garanții clare că fotbalitșii vor fi protejați 100%.
"Celor mai mulți jucători le este frică pentru că au copii și familii", a declarat Aguero. Vorbind pentru postul argentinian de televiziune El Chinguito, el a afirmat: "Și mie îmi este frică, dar sunt cu prietena mea aici și nu voi intra în contact cu alte persoane. Sunt închis în casă și singura persoană pe care aș putea să o infectez este prietena mea. Știm că există oameni care sunt infectați dar nu au simptome și te pot infecta. De aceea sunt acasă. Poate sunt infectat și nici nu știu".
Premier League este suspendat de pe 13 martie din cauza pandemiei de coronavirus dar toate cluburile doresc ca acest sezon să se încheie pe teren. Toate meciurile rămase se vor juca cel mai probabil cu porțile închise.
Player's Cut - marți, 12 mai
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo