Gabriel Agbonlahor a declarat de curând că este conștient de faptul că jucătorii din Premier League sunt pregătiți să evite o revenire pe terenul de fotbal luna viitoare, atunci când campionatul ar urma să se reia. Fostul jucător al Aston Villa, care a dezvăluit în martie că s-a confruntat cu simptome specifice COVID-19, spune că rămâne rezervat în privința reluării campionatului din Anglia.
Mă simt neliniștit pentru jucători. Vor fi puși de către cluburi într-o poziție tare dificilă. Va fi un apel audio sau unul video în care vor fi întrebați dacă vor să se întoarcă pe teren. 50% ar putea spune da, 50% ar putea spune nu. În ultimele săptămâni am vorbit cu câțiva dintre jucători și mulți dintre ei mi-au spus că nu se vor întoarce. Au existat și fotbaliști care mi-au spus că vor să revină.
Este o situație dificilă în care jucătorii se găsesc. Toată lumea este într-o poziție diferită cu membrii de familie de asemenea. Dacă ești alături de familie și mergi pe teren, vei risca să te întorci la ai tăi? Nu prea cred. Am vorbit cu câțiva dintre ei. Desigur, nu le pot dezvălui numele, dar nu se vor lăsa prea ușor convinși să revină. Se simt inconfortabil cu modul în care totul este grăbit. Dacă se va ajunge la posibilitatea de a alege, și eu cred că așa va fi, vor fi foarte mulți jucători din Premier League care nu vor reveni.
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
IERI LA 10:38

Când va putea fi reluat sezonul din Premier League

Sezonul din Premier League se pregătește a fi reluat pe fie pe 12 iunie, fie pe 19 iunie. Prima partidă care ar urma să aibă loc după revenirea Premier League este duelul tare dintre Tottenham Hotspur și Manchester United, meci programat inițial pentru 15 martie. În Marea Britanie, Sky Sports va difuza 5 partide din fiecare weekend, în timp ce BT Sport va avea un meci pe etapă. Celelalte meciuri ar putea să fie transmise chiar pe YouTube.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
IERI LA 07:39
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
23/05/2022 LA 12:20