Cu o carieră de fotbalist impresionantă (1975-1989), Robinson a atins apogeul carierei la Liverpool, alături de care a cucerit titlul și Cupa Campionilor în sezonul 1983-1984.
Pe final de carieră a jucat la Osasuna, venirea în Spania urmând a-i marca traiectoria ulterioară în carieră. După ce a părăsit fotbalul, Robinson a intrat în lumea jurnalismului sportiv.
După o scurtă perioadă la Televiziunea publică, în 1990 a făcut saltul la Canal Plus, unde a câștigat o enormă popularitate grație emisiunilor sale.
Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
ACUM 15 ORE
Câteva luni mai târziu, a început colaborarea cu Cadena Ser, prezentând "El Larguero". Din 1991 până în 2005 a găzduit cunoscuta emisiune sportivă "El dia despues", în 1992 câștigând premiul Ondas pentru cel mai bun program sportiv.
"S-a stins vocea care a revoluționat fotbalul", e anunțul trist făcut de sport.es. Un profesionist desăvârșit pe teren, pe vremea când juca, Michael Robinson a fost la fel de dăruit și în postura de jurnalist sportiv, devenind unul dintre cei mai apreciați gazetari.
Michael Robinson a jucat, de-a lungul carierei, la Preston North End, Manchester City, Brighton, Liverpool, QPR și Osasuna. Irlandezul a strâns și 24 de selecții la naționala țării sale, reușind să marcheze în meciuri importante, contra Franței sau Olandei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
ACUM 18 ORE
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
IERI LA 13:27