Michail Antonio a ajuns deja la 30 de ani și încă nu a fost convocat niciodată la națiolala Angliei, iar acesta s-a decis să nu mai aștepte. The Telegraph scrie că jucătorul lui West Ham United va reprezenta Jamaica la nivel internațional, având speranța de a participa alături de această reprezentativă la Campionatul Mondial de anul viitor.
Antonio s-a născut la Londra, dar are și pașaport jamaican. Tentația de a juca la un campionat mondial este mare, iar lupta pentru un loc la prima reprezentativă a Albionului este una acerbă, astfel că Antonio a luat hotărârea de a juca pentru țara din Caraibe.
Jamaica participă în calificările pentru mondialul qatarez în zona CONCACAF, care are rezervate 3 locuri la turneul final, iar o echipă va juca un meci de baraj. Jamaica a participat o singură dată la un campionat mondial, în 1998.
League Cup
Man United, out din Cupa Ligii! Solskjaer ratează din fașă încă o șansă de a câștiga un trofeu
23/09/2021 LA 04:45
https://i.eurosport.com/2021/01/19/2974619.jpg

Michail Antonio va juca pentru Jamaica în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar

Leon Bailey (Bayer Leverkusen) este de departe cel mai cunoscut internațional jamaican. Michael Hector și Bobby Reid (Fulham) sau Kemar Lawrence (Anderlecht) sunt alți jucători jamaicani care joacă la un nivel ridicat în Europa.
Michail Antonio a jucat toată cariera doar în Anglia și este la al 6-lea sezon la West Ham United. Atacantul are un sezon excelent alături de echipa lui David Moyes, care este surpriza plăcută a acestei ediții de Premier League, fiind momentan pe locul 4 în clasament, unul care duce direct în grupele Champions League.
Antonio a marcat de 6 ori pentru "ciocănari" în acest sezon și a dat 3 pase decisive, în cele 16 apariții din campionat. Până să ajungă la West Ham, Antonio a mai jucat la cluburi precum Reading, Sheffield Wednesday sau Southampton.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/02/23/3000839.jpg
Premier League
Chelsea vinde pe bandă rulantă! Londonezii vor încasa 30 de milioane de € pe Kurt Zouma
26/08/2021 LA 14:52
Premier League
Premier League 2021/22: West Ham United | Va continua forma bună și în acest sezon?
01/08/2021 LA 13:12