Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mikael Silvestre, noi detalii despre conflictul Ferguson - Beckham: ”A trebuit să intervenim!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 25/05/2020 la 14:38 GMT+3

Fostul fundaș al celor de la Manchester United, Mikael Silvestre, a oferit noi detalii despre celebrul incident din vestiare dintre Sir Alex Ferguson și David Beckham.

Alex Ferguson issues instructions to David Beckham on the eve of the match

Credit imagine: Getty Images

Relația dintre Ferguson și Beckham nu a mai fost la fel după acel incident, care a avut loc după înfrângerea lui Manchester United în fața lui Arsenal în Cupa Angliei. Atunci, după meciul disputat pe Old Trafford, Ferguson a aruncat cu o gheată în direcția lui Beckham, lonvidu-l în cap. Silvestre a recunoscut că mai mulți coechipieri au intervenit pentru a permite escaladarea situației.
”Am fost acolo. Toată lumea era șocată, dar astfel de lucruri se mai întâmplă în vestiare. Ferguson a aruncat la întâmplare cu gheata, dar din păcate l-a nimerit fix în față pe Beckham!”, povestește Silvestre pentru FourFourTwo.
”Beckham era foarte, foarte nervos și a trebuit să intervenim pentru a preveni o confruntare. Dar nu s-a dus mai departe de atât”, a adăugat el.
”Totuși, a avut un impact puternic asupra relației dintre ei doi și a fost probabil printre motivele pentru care Beckham a plecat în vară la Real Madrid”, a precizat Silvestre.
Beckham a avut nevoie apoi să fie cusut iar englezul a ajuns a doua zi la antrenamente cu un pansament peste rană. El a fost vândut apoi la Real Madrid pentru 30 de milioane de lire.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo