Relația dintre Ferguson și Beckham nu a mai fost la fel după acel incident, care a avut loc după înfrângerea lui Manchester United în fața lui Arsenal în Cupa Angliei. Atunci, după meciul disputat pe Old Trafford, Ferguson a aruncat cu o gheată în direcția lui Beckham, lonvidu-l în cap. Silvestre a recunoscut că mai mulți coechipieri au intervenit pentru a permite escaladarea situației.
”Am fost acolo. Toată lumea era șocată, dar astfel de lucruri se mai întâmplă în vestiare. Ferguson a aruncat la întâmplare cu gheata, dar din păcate l-a nimerit fix în față pe Beckham!”, povestește Silvestre pentru FourFourTwo.
”Beckham era foarte, foarte nervos și a trebuit să intervenim pentru a preveni o confruntare. Dar nu s-a dus mai departe de atât”, a adăugat el.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
”Totuși, a avut un impact puternic asupra relației dintre ei doi și a fost probabil printre motivele pentru care Beckham a plecat în vară la Real Madrid”, a precizat Silvestre.
Beckham a avut nevoie apoi să fie cusut iar englezul a ajuns a doua zi la antrenamente cu un pansament peste rană. El a fost vândut apoi la Real Madrid pentru 30 de milioane de lire.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52