Mikel Arteta a acuzat presa că i-a pus cuvinte în gură după victoria lui Arsenal în fața celor de la Chelsea.
Succesul i-a adus pe tunari pe locul opt în Premier League și cu șanse de a se califica pentru Europa League sezonul viitor, însă această victorie a venit după ce în presă au informații conform cărora Arteta consideră că jucătorii săi nu au dat totul pe teren în acest sezon.
După partidă, Mikel Arteta a negat cu vehemență aceste zvonuri.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
IERI LA 15:11
Arteta a declarat pentru BBC Radio 5 Live: ”Nu voi accepta ca vine să îmi pună cuvinte în gură! Ei pot să-și exprime opiniile din exterior, dar să încerce să distrugă ce avem noi aici, asta nu este posibil”.

Mikel Arteta a lăudat atitudinea jucătorilor săi

Vorbind apoi pentru Sky Sports, Arteta și-a lăudat jucătorii pentru meciul făcut miercuri seara și a negat că ar putea nega cineva determinarea jucătorilor săi.
”Nu este nimic în neregulă la acesft club. Nu știu cum de vorbesc ei din exterior așa. Spun că am spus lucruri pe care eu nu le-am spus niciodată”, a afirmat el.
”Se poate vedea dedicarea și spiritul echipei din primul minut. Asta nu poate fi pus la îndoială. Am spus că dacă nu obțin 120% de la fiecare jucători, atunci asta este responsabilitatea mea. Dar în presă a aparăut altceva. M-a enervat foarte tare asta!”, a precizat Arteta.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
IERI LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24