Arsenal continuă cursa pentru mijlocașul de 27 de ani, care a impresionat sub comanda lui Diego Simeone. Spaniolii au refuzat deja două oferte din partea lui Arsenal, anunțându-i pe "tunari" că vor fi nevoiți să achite clauza de reziliere - 43 de milioane de lire - dacă vor să-l aducă pe Partey.
Ieri, Arsenal a anunțat transferurile lui Gabriel și Dani Ceballos (împrumutat de la Real Madrid, pentru încă un sezon). Arteta privește încrezător către noul sezon din Premier League care începe pe 12 septembrie, în direct și în exclusivitate la Eurosport. Managerul spaniol își dorește să-și întărească linia mediană, iar Partey pare omul potrivit pentru acest lucru.
Mirror anunță că Thomas Partey rămâne prioritatea principală pe Emirates, iar "tunarii" ar fi dispuși să renunțe la 3 jucători importanți pentru a-și mări bugetul de transferuri. Potrivit jurnaliștilor britanici, fotbaliștii care ar urma să se despartă de Arsenal sunt Matteo Guendouzi, Sokratis și Rob Holding.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
IERI LA 14:53

Arteta, pregătit să-i vândă pe Guendouzi, Sokratis și Holding și să-l transfere pe Thomas Partey

Guendouzi a ieșit din calculele lui Arteta după incidentul din meciul cu Brighton, când tânărul mijlocaș francez l-a luat de gât pe Maupay. Potrivit presei internaționale, Guendouzi ar fi dorit de Valencia.
Sokratis mai are contract cu Arsenal până vara viitoare, iar o eventuală prelungire nu a fost adusă în discuție. "Tunarii" ar fi tentați să-l vândă pe fundașul grec în această vară, pentru a obține măcar 3,5 milioane de euro de pe urma lui. Napoli este echipa interesată de serviciile apărătorului ajuns la 32 de ani.
Un alt fundaș la care Mikel Arteta este dispus să renunțe este Rob Holding. Acesta ar putea fi transferat sub formă de împrumut la Newcastle, operațiune care ar reprezenta o altă sursă de venit pentru Arsenal.
Bineînțeles, marele "pariu" al lui Arteta ar fi plecarea lui Mesut Ozil, jucător cu un salariu de 350.000 de lire/săptămână. Potrivit ultimelor zvonuri, mijlocașul ar fi dorit de formația saudită Al-Nassr.
Arsenal a început noua stagiune cu un trofeu: Supercupa Angliei, câștigată la loviturile de departajare în fața lui Liverpool, campioana din Premier League.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
IERI LA 12:31