Arsenal a pierdut cu 2-1 în fața celor de la Wolves iar tunarii au rămas pe locul 14 în clasament cu doar 13 puncte după 10 meciuri. Astfel, au început să apară semne de întrebare despre mandatul lui Mikel Arteta, în ciuda faptului că spaniolul a cucerit sezonul trecut Cupa Angliei.
Guardiola a avut și el un start ezitant în Premier League la Manchester City dar apoi spaniolul și-a revenit și a adus clubului de pe Etihad două titluri consecutive pentru ca apoi să încheie pe locul doi în spatele lui Liverpool.
Este un exemplu pe care Arteta vrea să-l urmeze.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM 4 ORE

Mikel Arteta cere răbdarea de care a beneficiat Guardiola

”La Manchester City în primul nostru an, care a fost complicat, am văzut reacția oamenilor din jurul lui Pep, a oamenilor din conducere. Nu aveau nicio îndoială, știau ce trebuie să facă iar în următorii ani a fost diferit.
Pentru mine cel mai important când începi un proiect nou este să fii foarte clar cu cerințele tale iar oamenii din jurul tău trebuie să tșie ce vrei să faci, să creadă în asta și să fie dispuși să apere acest proiect pnetru o perioadă sustenabilă și rezonabilă”, a afirmat Arteta pentru DAZN.
”Să schimbăm ce vrem să facem aduce riscuri iar felul în care jucăm cere multă precizie, un plan exact de joc. Câteodată merge, câteodată nu. Am fost foarte clar cu ce vrem să facem și vor fi momente în care vom suferi”, a precizat spaniolul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
ACUM 10 ORE
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38