Arsenal are parte în această seară, de la ora 22.00, în direct pe Erusoport, de o provocare uriașă pe propriul teren. "Tunarii" îi vor găzdui pe Manchester United pe Emirates Stadium, într-un duel care se anunță foarte interesant. Diavolii roșii vin cu încredere în Londra după victoriile cu Newcastle (scor 4-1) și Burnley (2-0), dar și cu poziția din clasament (locul 5 după 20 de etape).
Gazdele, de partea cealaltă, vin după două rezultate de egalitate și două înfrângeri. Mikel Arteta a stat be banca Tunarilor timp de două meciui: 1-1 la Bournemouth şi 1-2 acasă în derby-ul londonez cu Chelsea. După 20 de etape în Premier League, Arsenal este doar pe locul 12, la 6 puncte de zona retrogradării şi la 11 puncte de locul 4, ultimul care duce în Champions League.

Mikel Arteta, avertisment pentru adversari

Fotbal
Fotbalistul pe care a pus ochii Arteta vine din Ucraina! Shakhtar cere 75 de milioane de euro
08/11/2022 LA 16:59
Chiar dacă Arsenal nu traversează o perioadă foarte bună, Mikel Arteta este încrezător în șansele noii lui echipe. "Trebuie să câştigăm toate meciurile", a declarat tehnicianul iberic în vârstă de 37 de ani, noul antrenor al lui Arsenal, echipă ce are patru eşecuri consecutive pe teren propriu.
"Arsenal este unul dintre cele mai mari cluburi din Anglia şi trebuie să ne bazăm pe această istorie. Acest stadion trebuie să inspire din nou teamă. Când eram la altă echipă, detestam să vin aici. Trebuie să regăsim această atmosferă şi să facem astfel încât adversarii să nu se mai simtă în largul său", a spus Arteta, care a fost mijlocaşul lui Arsenal între 2011 şi 2016, după ce a jucat şase sezoane la Everton. "Trebuie să câştigăm toate meciurile. Nu contează adversarul. Suntem Arsenal şi asta cerem. Nivelul presiunii este diferit dacă ne uităm în partea superioară sau cea inferioară a clasamentului. Deocamdată, nu voi fi foarte atent la clasament. Mă voi uita la evoluţiile noastre şi la rezultatele legate de evoluţiile de pe teren", a adăugat tehnicianul spaniol.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League. Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Europa League
Cum arată cotele la câștigarea Europa League, după tragerea la sorți a duelurilor din 16-imi
07/11/2022 LA 13:00
Premier League
Top 6 a murit, trăiască Top 7 în Premier League. 2022 a adus creșterea dorită la Newcastle!
24/10/2022 LA 11:12