Articol scris de Romeo Ene
Norvegianul a avut o evoluţie foarte bună, în opinia lui Arteta, în meciul cu Benfica, din turul şaisprezecimilor Europa League, de la jumătatea săptămânii trecute.

ØDEGAARD, PIESĂ DE BAZĂ PENTRU ARTETA

Premier League
Arteta, discurs de mare antrenor, după succesul lui Arsenal cu Spurs!Ce a spus despre lupta la titlu
01/10/2022 LA 15:37
Martin Ødegaard devine rapid o piesă extrem de importantă în echipa lui Arsenal. Norvegianul a început meciurile în spatele vârfului, fiind un mijlocaş ofensiv de creaţie, având evoluţii apreciate în ultimele meciuri. În plus, experţii, precum şi fanii lui Arsenal, l-au numit pe tânărul jucător împrumutat de la Real Madrid, omul meciului în partida de joi cu Benfica, din turul şaisprezecimilor Europa League.
Având în vedere evoluţiile fotbalistului, Mikel Arteta a fost întrebat în cadrul conferinţei de presă dinaintea meciului cu Manchester City dacă ar dori ca jucătorul să rămână definitiv la Arsenal, din vară: ''La sfârşitul sezonului vom discuta împreună şi vom vedea dacă vom putea continua cu jucătorul'', le-a spus Arteta reporterilor.

''ESTE UN TÂNĂR LIDER''

''În momentul de faţă transferul definitiv nu depinde doar de noi. Este aici de puţin timp, dar s-a adaptat foarte bine cerinţelor mele. El primeşte din ce în ce mai mult respect din partea colegilor, staff-ului, iar greutatea sa în echipă va creşte cu fiecare meci disputat'', a continuat Arteta.
Managerul lui Arsenal a explicat ce fel de caracter şi personalitate are Ødegaard pe teren: ''Este un tânăr lider. Pe teren dă dovadă de foarte mare caracter şi multă inteligenţă tactică''. Fanii lui Real Madrid nu vor fi încântaţi cu ideea că ar putea să-l piardă pe tânărul jucător, însă, dacă norvegianul va înclina spre campionatul englez, conducerea ar putea să-i îndeplinească anumite pretenţii. Relaţia lui Ødegaard cu Arteta, colegii, fanii, ar putea creşte şansele pentru rămânerea definitivă pe Emirates a norvegianului. În vară, tânărul fotbalist va trebui să decidă pentru viitorul său.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Mikel Arteta se confruntă cu o criză la Arsenal! 8 jucători indisponibili pentru derby-ul cu Spurs
28/09/2022 LA 09:24
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
25/09/2022 LA 05:15