Articol scris de Romeo Ene
Norvegianul a avut o evoluţie foarte bună, în opinia lui Arteta, în meciul cu Benfica, din turul şaisprezecimilor Europa League, de la jumătatea săptămânii trecute.

ØDEGAARD, PIESĂ DE BAZĂ PENTRU ARTETA

Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
27/09/2021 LA 07:52
Martin Ødegaard devine rapid o piesă extrem de importantă în echipa lui Arsenal. Norvegianul a început meciurile în spatele vârfului, fiind un mijlocaş ofensiv de creaţie, având evoluţii apreciate în ultimele meciuri. În plus, experţii, precum şi fanii lui Arsenal, l-au numit pe tânărul jucător împrumutat de la Real Madrid, omul meciului în partida de joi cu Benfica, din turul şaisprezecimilor Europa League.
Având în vedere evoluţiile fotbalistului, Mikel Arteta a fost întrebat în cadrul conferinţei de presă dinaintea meciului cu Manchester City dacă ar dori ca jucătorul să rămână definitiv la Arsenal, din vară: ''La sfârşitul sezonului vom discuta împreună şi vom vedea dacă vom putea continua cu jucătorul'', le-a spus Arteta reporterilor.

''ESTE UN TÂNĂR LIDER''

''În momentul de faţă transferul definitiv nu depinde doar de noi. Este aici de puţin timp, dar s-a adaptat foarte bine cerinţelor mele. El primeşte din ce în ce mai mult respect din partea colegilor, staff-ului, iar greutatea sa în echipă va creşte cu fiecare meci disputat'', a continuat Arteta.
Managerul lui Arsenal a explicat ce fel de caracter şi personalitate are Ødegaard pe teren: ''Este un tânăr lider. Pe teren dă dovadă de foarte mare caracter şi multă inteligenţă tactică''. Fanii lui Real Madrid nu vor fi încântaţi cu ideea că ar putea să-l piardă pe tânărul jucător, însă, dacă norvegianul va înclina spre campionatul englez, conducerea ar putea să-i îndeplinească anumite pretenţii. Relaţia lui Ødegaard cu Arteta, colegii, fanii, ar putea creşte şansele pentru rămânerea definitivă pe Emirates a norvegianului. În vară, tânărul fotbalist va trebui să decidă pentru viitorul său.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Arteta, lăudat după victoria lui Arsenal: "Poate fi următorul Arsene Wenger!"
27/09/2021 LA 04:35
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55