Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Milan vrea să lupte pentru Scudetto cu un jucător de la Chelsea! E printre preferații lui Lampard

Nicu Savin

Publicat 15/01/2021 la 15:39 GMT+2

AC Milan este lider în Serie A, dar Stefano Pioli are nevoie de întăriri pentru a putea lupta de la egal egal cu Inter și Juventus pentru titlu. "Rossonerii" își doresc neapărat un fundaș central, iar Fikayo Tomori de la Chelsea ar fi o soluție ideală, cel puțin până în vară.

Fikayo Tomori, Trevoh Chalobah și Tammy Abraham

Credit imagine: Reuters

AC Milan a avut o primă parte de sezon foarte bună, dar problemele defensive au persistat, astfel că oficialii "rossonerilor" încearcă să-i aducă un fundaș central lui Stefano Pioli în această iarnă.
Italienii sperau să-l poată transfera pe Mohamed Simakan de la Strasbourg, dar tânărul de 20 de ani este aproape de o mutare la Red Bull Leipzig, unde este privit ca un potențial înlocuitor pentru Dayot Upamecano, cel mai vânat fundaș central din lume la ora actuală.
Ca atare, oficialii de pe San Siro s-au reorientat, iar Daily Mail scrie că aceștia insistă tot mai mult pentru internaționalul englez născut în Canada, Fikayo Tomori, fundașul lui Chelsea. Acesta a jucat doar 4 meciuri în acest sezon pentru londonezi, iar varianta unui împrumut ar fi agreată de toate părțile.
Sursa citată susține că Milan a făcut deja o ofertă pentru tănărul de 23 de ani, care prevede un împrumut până în vară cu o opțiune de cumpărare în valoare de 30 de milioane de €. Londonezii ar fi dispuși să accepte împrunutul, dar e greu de crezut că vor accepta la vară transferul definitiv, în condițiile în care Tomori este unul dintre favoriții lui Frank Lampard, tehnicianul afirmând recent că are planuri mari cu el pe viitor.
Chelsea 2019-2020: Fikayo Tomori e Frank Lampard (Getty Images)

Frank Lampard: "Fikayo Tomori are un viitor pe termen lung la acest club"

Chiar dacă l-a folosit foarte puțin în acest sezon pe Tomori, Lampard are mare încredere în fotbalistul său. De altfel, managerul "albaștrilor" a fost cel care l-a luat pe Tomori la Derby County, iar apoi l-a păstrat în sezonul trecut în lotul lui Chelsea. Totuși, Lampard nu s-ar opune unui împrumut care să-i ofere șansa lui Tomori de a juca mai mult, însă managerul de pe Stamford Bridge îi prevede un viitor strălucit fundașului în tricoul lui Chelsea.
"Fikayo Tomori are un viitor pe termen lung la acest club și vom vedea dacă și când va fi împrumutat. Momentul în care m-am apropiat de Fikayo a fost când l-am dus la Derby cu mine și a fost jucătorul anului acolo și unul dintre cei mai buni jucători din Championshipîn acel an, după părerea mea.
Apoi s-a întors la Chelsea anul trecut și a jucat 20 de meciuri la o vârstă fragedă și a ajuns și la echipa națională. În mintea mea există un plan pe termen lung cu el aici. Dacă vrea să plece împrumut pentru a juca mai mult, cu atât mai bine, se va putea dezvolta.", a declarat Lampard la coferința de presă premergătoare meciului cu Fulham, citat de Daily Sport.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo